2777
2789
عنوان

دعوا سر شورت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12685 بازدید | 323 پست
ناموسن بعضیا خیلی....🤣🤣 یکی اینجا تاپیک زده بود اونجام گوشت اضافه داشت چیدمش یعنی خودشو ختنه کرد ...

اهاااا....نخود! یادش بخیر، اون شب دنده هام از خنده درد گرفت🤣🤣

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکمه شستشوی سریع برای همین سه چهار تیکس عزیزم زیرپوشا و جورابا و شورتارو بندازی تمومه البته من شلوا ...

بعضی ها هم گفتن ماشین اشتباه خلاص هرکس نظری داشت😂😂

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

شورت_دردسرساز#  

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
شورت خونی چی؟ چندتاشورت بذاری تابندازی لباسشویی

بابا شورت مردا مگ خونیه من شورت اونارو میگم😄😄😄

شورت خونی رو با دست دیگه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خو مگ شورتو با دست میشورن!!! وقتی لباسشویی هست برای چی با دست دیگه لباسای زیر مردارو جداگونه بنداز ...

لباسشویی کش لباس زیر خراب میکنه

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
واااااا مگه میشه خانما میشه نپوشن مردا نمیشه

چرا نمیشه؟باز زنا ترشح دارن بیشتر لازمه بپوشن مردا که کثیف کاری ندارن تازه برای بیضه هاشونم شورت خوب نیس

شبنم از قبیله باران سابق هستم