2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست

فرهنگها که باید در یک سطح باشن تا مشکلی پیش نیاد ولی اونها از دید خودشون گفتن بهتره خودت باهاش صحبت کنی

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر در مورد اخلاقش از شخص مطمئنی پرسیدی بیخیالش شو عزیزم  اگر مطمئنم نیستی بهش فرصت آشنایی بده ...

نزدیک ترین فرد بهش بود ولی توجیه اینه اخلاق معتدل میشه بعد ازدواج

اینکه اعتقادی بهش بخوری خیلی مهمه اگه تو خیلی معتقدی اون نه آخر آبتون باهم تو یه جوب نمیره من کلا تو این وادیا نیستم ولی شخصا خیلی رو مخمه این مورد تو انتخاب دوست من رفیقامو اکثرا آدمای هم فکر خودم انتخاب میکنم تو که دیگه انتخاب همسره و اخلاق مهم ترین قسمت زندگیه و سخته با کسی که اخلاقش تنده ساخت

اهل مشروب نیست مثلا نمازشو سبک میشمره یا روزه هاشو درست نمیگیره؟برام سواله چرا دختر محجبه ای مث من ا ...

این ک خوبه . پسرای الان نماز نمیخونن. روزه ک اصلا نمیگیرن. همین ک کم هم میخونه خیلی خوبه از نظر من.

اعتقادی شبیه هم هستید همچینم متفاوت نیستید. البته خانوادش شاید خیلی سفت و سخت هستن ک این اقا هم دنبال چادریه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
اینکه اعتقادی بهش بتوری خیلی مهمه اگه تو خیلی معتقدی اون نه آهر آبتون باهم تو یه جوب نمیره من کلا تو ...

اخه یه چیزایی رو رعایت میکنه یه چیزایی رو نه من نمیدونم

اخه یه چیزایی رو رعایت میکنه یه چیزایی رو نه من نمیدونم

خوب اگه قصد ازدواج داری بزار بیاد حرف بزن باهاش ببین چجور آدمیه ببین اصن خوشت میاد ازش؟

اگه خوشت اومد ازش یه چند بار برین بیرون باهم اخلاقشو بسنج ببین رفتارش چطوریه ،البته که آدما اول آشنایی معمولا سعی میکنن خیلی خوب نشون بدن خودشونو.

اخلاقشو اگر بهت گفتن تنده یکم سخت میکنه کارو چون اون شخص به هر حال روابطش نزدیکه و خوب میشناسش، آخه اخلاق اولین ملاکه تو رابطه.

چند سالته؟

خوب اگه قصد ازدواج داری بزار بیاد حرف بزن باهاش ببین چجور آدمیه ببین اصن خوشت میاد ازش؟ اگه خوشت او ...

۲۷ منم اخلاق و ایمان ملاکمه برای ازدواج حالا تاملاکای بعد ی

ولی باید ازین فیلترا رد شه