2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 51 پست

8 ساله عروسی کردم جز روزی یه بار مامانم دیگه کسی به گوشی خونمون زنگ نزده همه حرفی را هم نمیتونم برا مامانمم بگم   آخه مریضه بعضی وقتا از شدت تنهایی احساس خفگی میکنم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره من بجزمامانم عشقم همسرم کسی روندارم الانم که برای عشقم مشکلی پیش اومده نیست که بهم پیام بده بهم زنگ بزنه خیلی سخته الان گوشیش کنارمه کاش زودی بیاد گوشیشو بگیره بهم پیام بده زنگ بزنه دارم دق میکنم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
آره من بجزمامانم عشقم همسرم کسی روندارم الانم که برای عشقم مشکلی پیش اومده نیست که بهم پیام بده بهم ...

منم عاشق یه نفرم.

باهم در ارتباطیم

ولی اصولاً کار داره !

درس داره !

نصف کلافگی هام به خاطر اونه.....

پس همسرتون چی؟!

اونم زیاد اهل در دل کردن نیست کلن فقط باید جلوش بخندم حقه ناراحت شدن ندارم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
منم عاشق یه نفرم. باهم در ارتباطیم ولی اصولاً کار داره ! درس داره ! نصف کلافگی هام به خاطر اونه. ...

میدونم چی میگی خیلی سخته آدم دیونه میشه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏