اولین جایی که برای عمل بینی شروع به جست و جو کردم اینستاگرام بود دور و بر من کسی بینیشو عمل نکرده یا اگه عمل کرده مال چند سال پیشه خیلی داغون شدن بنده خداها🤦 پس عاقلانه است سراغ دکترای اونا نرم
ولی دوتا از همکارای سابقم عمل کرده بودن که خیلی خوب بود بینیهاشون، یه خورده هم اونا بهم انگیزه دادن...
توی جست و جوهام توی اینستا کارای دکتر بنیادی رو خیلی پسندیدم پارسال تابستون زنگ زدم برای دی ماه وقت میداد پیش خودم گفتم چخبره ای همه وقت ... که دیگه بیخیال عمل بینی بودم باز توی زمستون 99 به سرم زد بینیمو عمل کنم که باز از بنیادی با بدبختی واسه تیر ماه وقت گرفتم...که کاش نمیگرفتم فقط علاف شدم و هزینه عمل جراحی هی رفت بالا
بعد از مدت ها انتظار رفتم مطب دکتر بنیادی ، جناب دکتر تا دست به بینی من زدن گفتن این بینی با عمل خوب در نمیاد و عملت نمیکنم🤦😵
چرا اونوقت؟ چون سر بینی من پوست ضخیمی داره ... الان متوجه منظور دکتر میشم بینی من با عمل خوب در میاد ولی برای دکتر زحمت زیادی داشت و نسبت به هزینه ای که میگرفت وقت بیشتر ی نمیخواست برای بینی بزاره یه جورایی دکتر بنیادی بینی های اسون با پوست مناسب رو با قیمت مناسب عمل می کنه اینجوری خرابی نداره و مشتری هاشم چند ماه چند ماه منتظرن، ایجاد صف کاذب...و انتخاب بهترین کیس ها برای عمل... اون موقع هزینه عمل حدود 8 م بود
بعد از اینکه دکتر بنیادی منو قبول نکرد افتادم دنبال دکتر بینی از طریق اینستا با دکتر ثابت مهر اشنا شدم شهریور رفتم مطب ثابت مهر دکتر خوش اخلاقیه و بینیهارو خوب در میاره ولی من صد درصد از فرم جراحیاس خوشم نمیاومد مثلاً همه اونایی که توی اتاق عمل ازشون فیلم میزاره خیلی خوشگلن ولی وقتی کچه ور میداره یه جور دیگه بینی شده، به هر حال گفتم اشکال ندارد بریم پیشش ببینم چی میگه
من رفتم مطب شلوغی داشت چند نفر اومده بودن گچشون رو بردارن یا ویزیت بشن، قبل از اینکه برم یه جا به چشمم خورده بود که بینی های ثابت مهر بعد یه مدت میوفته، منم که پوست بینیم ضخیف بود ... توی مطب کنار یه دختره نشسته بودم اومده بود برای ترمیم خیلی بینی تمیزی داشت قوس طبیعی و پره های جمع فقط یه ذره نوک بینیشو افتاده بود🤦گفتم برای چی اومدی گفت اومدم ترمیم گفتم چرا گفت خیلی بینیم طبیعیه 🤦 ولی به نظر من که خوب بود...
گذشت و رفتم توی اتاق دکتر بینیمو که دید گفت عمل کن ازین بهت میشه🤣🤣🤣 بعد گفتم آقای دکتر سر بینیم بعد یه مدت که نمیوفته، بنده خدا دکتر صادق بود گفت چرا احتمال داره بیوفته😵🤪 منم که کلا تو لحظه متوجه نمیشم دو رو برم چخبره وقت عمل گرفتم برای دی، هزینه عمل حدود 9
هم زمان ذهنم درگیر بود
گفتم چند تا دکتر دیگه ام برم🤣🤣🤣
یکی اشناهامون با دکتر میلانی عمل کرده بود ، با اصرار فراوان به من که برو پیش میلانی خیلی خوبه همه فامیلای ما پیش اون عمل کردن مشکل تنفسی ندارن، منم گفتم جهنم و ضرر اینم میرم. نکته قابل عرض اینکه این آشناهمون بینیش یه قوس افتضاح داره و طول بینی خیلی درازه انگار دکتر اصلا سر بینی رو جمع نکرده😂😶 و با یه انحراف عجیب... دیگه وقت گرفتم از دکتر میلانی و رفتم مطلب 🤪 هیچکس مطب نبود... منشی وقت اشتباهی به من داده بود... الکی ضایع شدم ... بازم خوبه به دلم نبود قشنگ 2 ماه صبر کردم تا نوبتم بشه...