2777
2789

خب من هفته پیش بالاخره بینبمو عمل کردم و می‌خوام تجربمو باهاتون به اشتراک بزارم⁦❤️⁩😊

پس زودتر شروع کنم به نوشتن 😊

من قبلاً عضو نینی سایت نبودم کلا خیلی علاقه ای به عضویت در سایت های مختلف ندارم ولی حدود یک ساله میومدم و نظرات مخصوص به جراحی بینی رو می‌خوندم ... بعضی دکترا خیلی مطرح هستن و هرجا برید کلی نظر و مطلب در موردشون هست ولی من هرچی در مورد دکتر حمید رضا نوری سرچ میکردم به چیز به درد بخوری نمیرسیدم ... خب بریم سراغ داستان...

من قبلاً اعتقادی به جراحی زیبایی نداشتم کلا به نظرم طبیعی بودن خیلی خوبه در صورتی که هرکس منو میدید می‌گفت اگه بینیتو عمل کنی خیلی خوب میشی و ازین حرفا و من همیشه مقاومت میکردم🤦 کلا از عمل جراحی میترسم و بدتر از اون از اینکه بینی اونی که میخوای نشه و کلا یه چیز دیگه در بیاد...

ازبنا بگذریم دو سال پیش سر آلودگی هوا مجبور شدم چند بار از ماسک استفاده کنم و وقتی ماسک میزدم تقریبا نفس نمی‌تونستم بکشم و بدتر از اون اینکه شب ها یه خورده برام نفس کشیدن از طریق بینی سخت بود برای همین پیش خودم گفتم شاید مشکل تنفسی داشته باشم حداقل تا جوونم برم یه فکری برای خودم بکنم در همین راستا شروع کردم به عمل بینی فکر کردن...😵

اولین جایی که برای عمل بینی شروع به جست و جو کردم اینستاگرام بود دور و بر من کسی بینیشو عمل نکرده یا اگه عمل کرده مال چند سال پیشه خیلی داغون شدن بنده خداها🤦 پس عاقلانه است سراغ دکترای اونا نرم

ولی دوتا از همکارای سابقم عمل کرده بودن که خیلی خوب بود بینیهاشون، یه خورده هم اونا بهم انگیزه دادن...

توی جست و جوهام توی اینستا کارای دکتر بنیادی رو خیلی پسندیدم پارسال تابستون زنگ زدم برای دی ماه وقت میداد پیش خودم گفتم چخبره ای همه وقت ... که دیگه بیخیال عمل بینی بودم باز توی زمستون 99 به سرم زد بینیمو عمل کنم که باز از بنیادی با بدبختی واسه تیر ماه وقت گرفتم...که کاش نمیگرفتم فقط علاف شدم و هزینه عمل جراحی هی رفت بالا

بعد از مدت ها انتظار رفتم مطب دکتر بنیادی ، جناب دکتر تا دست به بینی من زدن گفتن این بینی با عمل خوب در نمیاد و عملت نمیکنم🤦😵

چرا اونوقت؟ چون سر بینی من پوست ضخیمی داره ... الان متوجه منظور دکتر میشم بینی من با عمل خوب در میاد ولی برای دکتر زحمت زیادی داشت و نسبت به هزینه ای که میگرفت وقت بیشتر ی نمی‌خواست برای بینی بزاره یه جورایی دکتر بنیادی بینی های اسون با پوست مناسب رو با قیمت مناسب عمل می کنه اینجوری خرابی نداره و مشتری هاشم چند ماه چند ماه منتظرن، ایجاد صف کاذب...و انتخاب بهترین کیس ها برای عمل... اون موقع هزینه عمل حدود 8 م بود

بعد از اینکه دکتر بنیادی منو قبول نکرد افتادم دنبال دکتر بینی از طریق اینستا با دکتر ثابت مهر اشنا شدم شهریور رفتم مطب ثابت مهر دکتر خوش اخلاقیه و بینیهارو خوب در میاره ولی من صد درصد از فرم جراحیاس خوشم نمی‌اومد مثلاً همه اونایی که توی اتاق عمل ازشون فیلم می‌زاره خیلی خوشگلن ولی وقتی کچه ور میداره یه جور دیگه بینی شده، به هر حال گفتم اشکال ندارد بریم پیشش ببینم چی میگه

من رفتم مطب شلوغی داشت چند نفر اومده بودن گچشون رو بردارن یا ویزیت بشن، قبل از اینکه برم یه جا به چشمم خورده بود که بینی های ثابت مهر بعد یه مدت میوفته، منم که پوست بینیم ضخیف بود ... توی مطب کنار یه دختره نشسته بودم اومده بود برای ترمیم خیلی بینی تمیزی داشت قوس طبیعی و پره های جمع فقط یه ذره نوک بینیشو افتاده بود🤦گفتم برای چی اومدی گفت اومدم ترمیم گفتم چرا گفت خیلی بینیم طبیعیه 🤦 ولی به نظر من که خوب بود...

گذشت و رفتم توی اتاق دکتر بینیمو که دید گفت عمل کن ازین بهت میشه🤣🤣🤣 بعد گفتم آقای دکتر سر بینیم بعد یه مدت که نمیوفته، بنده خدا دکتر صادق بود گفت چرا احتمال داره بیوفته😵🤪 منم که کلا تو لحظه متوجه نمیشم دو رو برم چخبره وقت عمل گرفتم برای دی، هزینه عمل حدود 9

هم زمان ذهنم درگیر بود

گفتم چند تا دکتر دیگه ام برم🤣🤣🤣

یکی اشناهامون با دکتر میلانی عمل کرده بود ، با اصرار فراوان به من که برو پیش میلانی خیلی خوبه همه فامیلای ما پیش اون عمل کردن مشکل تنفسی ندارن، منم گفتم جهنم و ضرر اینم میرم. نکته قابل عرض اینکه این آشناهمون بینیش یه قوس افتضاح داره و طول بینی خیلی درازه انگار دکتر اصلا سر بینی رو جمع نکرده😂😶 و با یه انحراف عجیب... دیگه وقت گرفتم از دکتر میلانی و رفتم مطلب 🤪 هیچکس مطب نبود... منشی وقت اشتباهی به من داده بود... الکی ضایع شدم ... بازم خوبه به دلم نبود قشنگ 2 ماه صبر کردم تا نوبتم بشه...

همزمان کارای دکترای دیگه ام می‌دیدم مثلاً دکتر محبی رو دوستم پیشنهاد داد ولی هروقت یاد بینی صدف بیوتی میوفتم منصرف میشم و اون کبودی های بعد عمل...

دکتر یحوس هم توی گزینه هام بود که قبل عید به من گفت 17 تومن منم گفتم برو بابا چخبره مگه(الان ببین دیگه چخبره)... دکتر عالیان هم زیاد توی اینستا می‌دیدم ولی ازین دکترایی که کلیپ درست می کنند از عمل بینی میزارن و ... بدم میاد طرف و بعد و قبل عمل میشونن توی اتاق عمل فیلم میگیرن انگار ماهواره می‌خوان بفرستن فضا😂😂😂

خب بگذریم همزمان با این دکترا کارای دکتر نوری هم می‌دیدم توی پیجش و خیلی خوشم میومد دیگه دلو زدم به دریا دیدم من با ده تومن نمیتونم یه بینی خوب عمل کنم ، بخوام به دکتر میلانی هم حدود 17 تومن بدم سرسره پیچ در پیچ تحویلم بده بزار برم پیش دکتر نوری ببینم چی میگه🤪

همزمان با دکتر میلانی برا دکتر نوری هم وقت گرفتم اینجوری که یه شماره داره به اون پیام میدین بعد عکس بینیتون رو میفرستین اگه عملی بود که بهتون می که اگه عملی نبود که دیگه جوابتون نمی‌دن😂😂😂

من عکس بینیمو فرستادم بهم جواب داد که بینی من تایپ B هست و برای گرفتن وقت مشاوره اقدام کنم، منم توی آبان برای مشاوره رفتم و دکتر نامرد 50 هزار تومان حق ویزیت گرفت در صورتی که مشاوره باید رایگان باشه ، مشاوره میدی تشخیص بیماری که نمیدی ... البته قبلش زنگ زدم ببینم بینی تایپ b هارو اصلا عمل می‌کنه یا دوباره سر کاریم...

من اینجوری احساس کردم تایپ A کیس عملن، تایپ Bها عمل سخت تری دارن بینی‌های با پوست ضخیم یه ذره قوز ،تایپ c ها کلا تو دیوارن همون بینی های گوشتی و تایپ d نمی‌دونم اسمشون d بود یا یه چیز دیگه، کلا انحراف و گوشتی بودن و ...رو باهم دارن...

دکتر نوری کلا تایپ d و c ها رو سخت عمل می‌کنه... خیلی‌ها بودن توی مطب c یا d بودن اصرار میکردن بر عمل جراحی ، اگه یکی بگه وقتی دکتر عمل نمیکنه حتما یه درکی از مهارت خودش و بینی شما داره که قبول نمیکنه چرا الکی اصرار می کنید که بعد بشینید بگید فلان دکتر بینی منو خراب کرد( این واسه هر دکتری صادقه) کلا دکترا مریض هابی که پوست بینی خوبی دارن رو نمونه میزارن و طبیعتاً هم اونا بهتر جواب میگیرن آدم باید شرایط خودشم بسنجه نمیشه توقع داشت نتیجه بیتی تایپ d بشه نتیجه بینی تایپ a

من دیگه دستم خواب رفتم خیلی تایپ کردم تا فردا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی آبان رفتم برای ویزیت یا دکتر موقع ویزیت از مریض های قبلی دکتر کسی رو ندیدم، همزمان با من یه خانم دیگه هم اومده بود برای ویزیت یا خواهر و همسرش یعنی این سه نفر مطب رو ریخته بودن بهم🤦
دکتر نمیزاشت کسی همراه بیمار بره داخل مگر اینکه همسر، پدر و مادر، حالا این خواهر بیمار زورکی میخواست بره داخل🤪 که آخرش نداشتن بعد از ویزیت میرید یا دستیارای دکتر صحبت می کنید و منشی دکتر بهتون وقت عمل و قیمت عمل رو میگه یعنی این دوست عزیز ما میخواست تخفیف بگیره برای عمل و منشی دکتر اصلا قبول نمی‌کرد استدلالش هم این بود که این عمل زیباییه، و عمل ضروری نیست اگه نمیتونید هزینه کنید هزینه نکنید🙄
به هر حال من برای آذر وقت عمل گرفتم و قرار شد قبل از عمل یه سری آزمایشات بدم ببینید هرچی آزمایش خونی هست رو ازتون میگیره از پلاکت و گلبول سفید گرفته تا هپاتیت و ایدز فقط اگه دفترچه بیمه دارید حواستون باشه توی دفترچه بنویسه براتون و یه اسکن هم از سینوس هاتون است من اسکن رو مرکز قلب رفتم انجام دادم حدود 30 تومن شد و ازمایشاتم هم همونجا دادم اونم حدود 24 تومن شد اگه آزمایشگاه بیرون بدید اسکن حدود 200 و آزمایشات هم بالای 200 میشه فقط یه آزمایش رو مرکز قلب نداشت که بیرون دادم حدود 37 تونن شد🤦 بعد از ویزیت منشی بهتون یه آدرس میده که برید عکس فتوگرافی بندازید که اونم حدود 170 میشه روز قبل عمل هم باید تست کرونا بدید که میرید کلینیک نیکان اونم حدود 400 تومن میشه یه جورایی هزینه های جانبی عمل حدود یک میلیون میشه🤪🙄🤦

روز عمل با دکتر نوری

قبل از عمل من برای خودم سوپ درست کردم و تقریبا همه کارای خونه رو کردم تا بعد از عمل درگیر نباشم حدود 8 ساعت قبل از عمل نباید چیزی بخورید منم چیزی نخوردم و عملم ظهر بود و اولین نفر، 
رفتم کلینیک نیکان فرم های مربوط به رضایت و غیره رو پر کردم 64 تومن به صندوق داروخانه پول دادم مربوط به اقلام بهداشتی و بعد رفتم طبقه  دوم برای عمل، توی پخش توالت فرنگی فقط هست اگه به دلتون نیست کنار اسانسور همون طبقه همکف توالت ایرانی هست.
من رفتم بالا پرستار پرونده ام رو گرفت چک کرد چه داروهای مصرف می کنم ، به چیا حساسیت دارم، پیرس دارم یا ندارم و دندون ایمپلنت و ازین سوالا, بعد کمک بهیار اومد بهم لباس و ماسک داد منم رفتم توی یک اتاق منتظر موندم تا وقت عملم بشه، پرستار قبلش اومد یه نصف قرص داد بخورم اصلا نمی‌دونستم چیه و بهم آنژیو کت زد، به غایت ترسیدم و رگم رو پیدا نمی‌کرد یعنی رگ توی جای درست بالا نیومد دیگه با بدبختی بهم زد چند دقیقه منتظر موندم یه خانم دیگه اومد منو برد اتاق عمل🤦 وقتی رسیدم در اتاق عمل یه نفر اومد گفت بشین روی صندلی چرخ دار و دیگه خودش منو برد تا توی اتاق عمل من خیلی ترسیده بودم یعنی اگه میدونستم حتما فرار می کردم... بهم گفت روی تخت بخواب، همون موقع دستیار دکتر که اسمش مهسا بود اومد و گفت چی میخوای از مدل بینیت... منم داشتم براش توضیح میدادم و همزمان ترسم شدت میگرفت🤣😨😰 که دیگه دستیار دکتر متوجه شد مسیول بیهوشی رو صدا زد تو دلش حتما گفته اینو خودمون بیهوش نکنیم خودش بیهوش میشه😟😟 توی اون گیرو دار یه هو دکترم اومد بالای سرم و یه نفر با فشار خیلی زیاد یه چیزی رو فرو کرد توی آنژیو کت و من آخرین تصویری که یادم میاد مهتابی های بالای تخت جراحیه...😇😇
من ساعت دو رفتم توی اتاق عمل مثل اینکه ساعت 6.30 از ریکاوری اومدم بیرون ... عملم سه ساعت تمام طول کشیده
بعد که اومدم توی بخش همراه چند مریض دیگه روی تخت خوابیدم روی صورتمون یخ گذاشته بودن و بهمون آبمیوه و فرنی دادن حتما باید آبمیوه رو می‌خوردیم و چند قاشق فرنی بعد مرخصمون می کردن من چون توی بینیم مش بود نمی‌تونستم چیزی رو قورت بدم خیلی وحشتناک بود تا حالا همچین حسی رو تجربه نکرده بودم ...حتما باید آبمیوه رو می‌خوردیم و میرفتیم دست شویی تا اثر بیهوشی بره و مرخص بشیم... ازون طرف سرم من گیر کرده بود و نمیرفت انگار یه تیکه لخته شده بود توی دستم دیگه پرستار متوجه شد با فشار راهشو باز کرد 😕 و کم کم اوضاع رو به بهبود رفت...
من چون مریض دکتر نوری بودم مش رو همون موقع در آورد و من تونستم یه ذره آبمیوه بخورم... بعد کم کم اومد پایین و به سمت خونه روونه شدم... همسرم خیلی آروم رانندگی میکرد و من هر تکون خیابون رو با اعماق بینیم حس میکردم 😟😟😖

شب بعد از عمل
میتونم بگم بدترین شب عمرتونه من با اینکه توی بینیم تامپون نبود ولی تا صبح نخوابیدم بینی خیلی ملتهبه، زیر بینی یه گاز می‌زاره که اگه خونی شد بهتره عوضش کنید من خوشبختانه خیلی خونی نشد و فقط یکبار عوضش کردم ، از بینی اصلا نمیتونید نفس بکشید کاملا باید از دهن نفس بکشید گلوتون به شدت خشک میشه و من تا صبح ذره ذره آب می‌خوردم ، خیلی گیج هستید ... و به خاطر خوردن مایعات زیاد و سرم خیلی دست شویی میرید.... 
دو تا بالش زیر سرتون بگذارید و از کمپرس یخ استفاده کنید اینجوری که توی یه مشما یخ خرد شده بریزید یه دستمال بزارید روی سرتون و یخ رو بزارید روش عین خورجین باید بشه و چشماتونو بگیره...
فرداش که احساس کردم خون آبه های زیر بینیم کم شده گاز زیر بینی رو برداشتم
دکتر بهتون آنتی بیوتیک میده که بهتره منظم مصرف بشه ، من همسرم سوپ رو میکس و گرم میکرد و من با قاشق کوچیک ذره ذره می‌خوردم
قرص اناهیل هم خوردم، یه قرص ضد التهاب هم صبح ها تا پنج روز خوردم.
برای شست و شو هم سرم نمکی میده که باید با سرنگ توی بینیتون بریزید و یه قطره فنیل افرین هم میدن برای کم شدن التهاب و باز شدن بینی به غایت سمی ترین چیزی بود که من توی بینیم ریخته بودم 😫 برای یک ساعت بینی رو باز می کنه و بعد به بدترین حالت ممکن کیپ میشه من بعد 6 روز دیگه نریختم...ولی دستیار دکتر گفت تا روز آخر بریز من نریختم چون خیلی عوارض داره و بیشتر از پنج روز حالت اعتیاد آور داره و اگه نریزیم قطره رو، بینی دیگه باز نمیشه و کیپ میمونه... 

باز کردن گچ بینی
یعد6 روز دستیار دکتر پیام داده که برم اسپیلینت روی بینی و بردارم منم خوشحال رفتم حموم بعد رفتم مطب ، بعد چند دقیقه دستیار دکتر گفت دکتر الان اسپیلینت رو بر نمی داره برو فعلا .... و روز دهم بیا تا برات برداره😟
منم عصبی شدم الکی منو این همه را کشونده بودن...
دیگه دستیارش روی اسپیلینت چسب چسبوند باز و من رفتم خونه تا روز دهم که رفتم مطب و مطب خیلی شلوغ بود تعداد زیادی اومده بودن تا گچ بینی رو بردارن مال منو برداشت توی بینیمم دو تا اسپیلینت داخلی بود که دوخته شده بودن اونا رو هم با بدبختی در آورد و بخیه هارو کند منم فقط از چشمان اشک میومد😭
بینیم ورم وحشتناکی داشت و دکتر تا دید بینیم آنقدر ورم داره سریع گفت بیا برات چسب بزنم منم فقط هول هولی تونستم دو تا عکس سلفی بگیرم موقع چسب زدن از دکتر پرسیدم فرم بینیم چی بود که گفت گوشتی بوده و اینکه غضروف اضافه گذاشته یا نه که گفت از غضروف خودم گذاشته قبل از عمل هم که دکتر گفته بود سر بینیمم فیکس می‌کنه که بعد چند سال میوفته ...
دیگه چسب رو زد و منم رفتم خونه...
الان یه روز از زدن چسب که گذشته چسبم چرب شده و نمی‌دونم چکار کنم😭😭😭

اولین جایی که برای عمل بینی شروع به جست و جو کردم اینستاگرام بود دور و بر من کسی بینیشو عمل نکرده یا ...

منظورم زمستون 98 هست ، من جست و جو برای بینی رو از تابستون 98 شروع کردم

عزیز دلم مرسی ک تجربیاتت رو در اختیارم گذاشتی 

الان ۱ ساله عمل کردی از فرم و سایز بینیت راضی هستی؟

منم عکس فرستادم بهم گفت جز بینی با فرمهای خاص و گوشتی هستی 

زنگ زدم مطب بهم نوبت داد رفتم مطبش پشت فرمی ک پر کرده بودم نوشته لود عالی خوب متوسط ضعیف ک برای من دور متوسط رو خط کشید و گفت هم بینیت کجه و هم گوشتی نهایت ۱ یا ۲ درجه سایزش کوچیک میشه ولی فرم ظاهریش بهتر میشه 

بهم گفت چندتا دکتر دیگه برو بعد ک ب جنع بندی رسیدی خواستی بیا برای عمل 

منشیش برام سیتی اسکن سینوس نوشت بعدم گفت بینیت گوشتیه پیش یحیوی و محبی هم برو 

سبک کار دکتر نیست😐 

بعد هزینه هم ۳۰ تومن گفت 

گفت عملت هم دیگه شاید بره برای سال دیگه😐 

یه موقع باید عمل کنی ک دکتر همه وقتشو بذاره برای بینی تو 

یعنی خواستن دکم کنن؟!

دکتر یکم امیدواری داد اما منشیش کلا ناامیدم کرد

منم عکس فرستادم بهم گفت جز بینی با فرمهای خاص و گوشتی هستی  زنگ زدم مطب بهم نوبت داد رفتم مطبش ...

برای بینی من سه ساعت وقت گذاشت و گفت گوشتی هست بعد شش روز که رفتم گچمو باز کنم و باز نکرد یه دختره اومده بود که شب قبلش عمل داشت و بینیش خیلی خونریزی میکرد اون گفت برای بینیش ۴ ساعت وقت گذاشته کلا دکتر مثل اینکه روی هر بینی خیلی وقت می‌زاره حالا نمی‌دونم این خوبه یا دکتر کنده تو‌عمل به من گفت بینیت به سایز کوچیک میشه آبان رفتم ویزیت حضوری آذر عملم کرد

دیروز چسبی که دکتر بعد از باز کردن گچ زده بود خیلی کثیف شده بود چون بعد از اینکه گچ بینی رو برداشت بینی رو خوب تمیز نکردن حتی نزاستن خودم تمیز کنم🙄

دیگه من رفتم حموم و خودم گندم چسبو یه چسب نو زدم

اصلا از فرم بیتیم خوشم نیومد به نظرم فقط عیب های بینی رو برطرف کرده و بیتیم هنوز بزرگه امیدوارم ورم باشه ...

عزیز دلم مرسی ک تجربیاتت رو در اختیارم گذاشتی  الان ۱ ساله عمل کردی از فرم و سایز بینیت راضی ه ...

من از سال ۹۸ دنبال دکتر بودم الان دو هفته است بینیمو عمل کردم دیروز که چسبشو برداشتم اصلا از فرمش خوشم نیومده امیدوارم ورم باشه و بره کم کم ...

منم عکس فرستادم بهم گفت جز بینی با فرمهای خاص و گوشتی هستی  زنگ زدم مطب بهم نوبت داد رفتم مطبش ...

به نظرم اگه گوشتی هستی برو با یه دکتر دیگه ...

منم مثل اینکه گوشتی بود بیتیم ...

روی بینیمم بخیه بود سه چهار تا وقتی داشت بخیه هارو میکشید چند تا هم از روی بینیم کند... نمی‌دونم اونا برای چین

به نظرم اگه گوشتی هستی برو با یه دکتر دیگه ... منم مثل اینکه گوشتی بود بیتیم ... روی بینیمم بخیه ب ...

ب منم گفت ۱ سایز کوچیکتر میشه 

به شک افتادم نکنه دماغ منو خراب کنه🤔 

نگفت ورمش کی میخوابه؟

عزیزم میشه عکس قبل و بعدتو بذاری ؟ لطف بزرگی میکنی