2777
2789

منو شوهرم از لحاظ تبپ و قیافه به هم میایم 

تیپمون هم مثه همه جوونای عادی هست 

ولی وقتی میریم بیرون یه وقتایی بعضی زنا یجوری منونگاه میکنن انگار میخوان باچشماشون بخورنت 

اخه چراااا

عجیبه برام

حتی جوریمه شوهرمم  متوجه شده میگه زنه چطور نگات میکرد انگار طلبکاره😂 چیکارش کردی مگه

مرض دارن خاعرم

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دیدم زن وشوهراتایه دخترتنهامیبینن دستشونومیکنن توهم انگاری نوبراوردن اگه شمام اونجوری باشین اون نگاه حقته😊

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
طبیعیه شما حساسی انگار 

نه اخه جالبه من متوجه نگاهشون نمیشم یعنی توجه نمیکنم بیشترچشمم تو ویترین مغازه هاست😂 شوهرم میگه چرا زنه اینجوری نگاه میکرد تعجب میکنم