2777
2789
عنوان

دستور غدا

121 بازدید | 15 پست

دستور چن غذای خوشمزه ک هم ساده هم زود اماده بشه و دستو پختن سوپ...هر کار میکنم سوپم خوشمزه نمیشه ابش یه یه طرف جو یه طرف هویچ یه طرف قرار میره انگار قهرن...اگه بلدین لطفا بگید ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوپم و اینجوری درست میکنم 

یک ساعت قبلش جو رو تو اب گرم میزارم و اخراش با دستم له میکتم 

پیاز و پوست میگیرم و سرخ میکنم و تیکه های مرغ رو هم میریزم ادویه میزنم یکم تفت خورد نصفه لیوان اب میریزم بپزه .

بعد تا نصفه قابلمو اب میکنم وقتی جوشید اب جورو میریزم و جو رو به غذا اضافه میکنم .یکم سبزی سوپ و هویج رنده شده ام میریرم .

بعد میزارم قوام بیاد .

در نهایت مقداری اب لیمو اضافه میکنم

من تو زود پز یه پیاز سرخ میکنم مرغ ر. هم یه کم سرخ میکنم هویج میریزم یه کم عدس میریزم جو پرک زردچوبه نمک فلفل رب گوجه اب میریزم در زودپز رو میبندم 20 دقیقه بعد زیرش رو خاموش میکنم مرغا رو میکشم بیرون ریش ریش میکنم رشته میریزم جعفری تاز میریزم و زیرش رو کم میکنم تا زمانی رشته هام بپزن اگه تو این مدت که حدودا یه ربع میشه اب کم کرد یه کم اب جوشیده اضاف میکنم

نمیدونم والا  ولی من امتحان نکردم تا حالا

من کلا جومو از قبل میپزم فریزر میکنم مامانم اینا اینجوری میکنن ولی سوپشون خیلی خوشمزه میاد مال من انگار اب میخوری

من کلا جومو از قبل میپزم فریزر میکنم مامانم اینا اینجوری میکنن ولی سوپشون خیلی خوشمزه میاد مال من ان ...

جدی؟

یبار جو تازه امتحان کن ببین چی میشه 

مطمئنن بخاطر این قوام نمیاد که جو خوب پخته نمیشه .

جدی؟ یبار جو تازه امتحان کن ببین چی میشه  مطمئنن بخاطر این قوام نمیاد که جو خوب پخته نمیشه .

از دستور پختت شات میگیرم این دفه اینجوری درست کنم ببینم چی از اب در میاد😊😊😊