2777
2789
امضا👌🏻😂

fun#  

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب کارای خونه رو مشترک انجام بدین که خسته نشه استقلال هم داشته باشه کارش هم بکنه

اگه کارش نمیه وقت باشه یا حقوق مزایا خوب داشته باشه مشکلی ندارم یا خودش خیلی علاقه به کارش داشته باشه وگرنه برا بحث پولیش حرفی ندارم حاضرم ماهی ۲ تومن بهش بدم وظیفه مرد خرجی در توانش بده و منتی نیست که آخه خیلیا میگن برا استقلال مالی خوب و دستشون دراز نباشه چون تقسیم کاره و کار خونه هم کاره تربیت فرزندان هم کاره و کلی کارای دیگه ...

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
خانه دار چون حقوق خودم کافیه ارامش خانومم لازمه

شما مجردی؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ابجی شوخی کردم من یه دونه هم ندارم لطفا محترمانه بگید

بهتره أین شوخیارو بزارین کنار چون واقعا باعث عادی سازی اون موضوع میشه و اینکه بر خلاف باور اکثر اقایون این شوخیابرای خانوما خیلی آزاردهندس 😊

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
حالا ما خانه داریم شوهرمون جفتک میندازه چرا حرف الکی میزنید اونام برای اسایش و رفاه ما کارمیکنن شوهر ...

عزیزم صحبت من راجب هر زوجی صدق نمیکنه یکی شوهرش مثل سوهر شما خوبه یکیم اول زندگی شرط خانه داری میذاره چون از ذات و شعور خودش خبر داره که فردا قراره هزار تا غلط بکنه و خون خانمو بکنه تو شیشه 

پس میگه زن خانه دار میخوام که وابستگی از نظر مالی حداقل داشته باشه

ندیدین اینجا چنتا تاپیک کتک کاری و خیانت هست که خانم بخاطر عدم استقلال مالی و پشتوانه نمیتونن جدا بشن و بایو بسوزن و بسازن؟

پس من صرفا شما رو نگفتم که شوهرتون ادم حسابیه به خودتون نگیرید

💏"You & me 💕make a wonderful "We
جامعه آماری تون رو مردهای اینجا قرار ندید  اینا خودشون پاره وقت اینجا شاغل هستند

چه اشکالی داره خب

جامعه طوریه که اصلا در واقعیت نمیتونیم نظر اقایون را بخوایم

اینجا جای خوبیه برای تبادل نظر

چرا انقدر باید تفکیک جنسیتی شدید همه جا باشه حتی سایتی که مخصوصا خانوم ها نیس و همون اول ثبت نام جنسیت اقا هم میتونه واردشه

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
برو تاپیکای نی نی یار ۵اونجا بگو نهایت بزار از ۱۲به بعد تاپیک بزن 

وای حالا دیگه نمیزنم نی نی یارم خودش چشم داره میبینه شما هم کاربریت نمیترکه نترس

حالا انگار چ چیز مهمیه 

سلبریتیا رو هک شدن اکانت اینستاشون اینقدر واکنش نشون نمیدن تا شما روی مورد تهدید گرفتن کاربری نی نی سایتتون اونم به اشتباه

والا

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.(من مجردم تیکر رسیدن به اهداف جدیدمه)
شما مجردی؟

بله

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
چه اشکالی داره خب جامعه طوریه که اصلا در واقعیت نمیتونیم نظر اقایون را بخوایم اینجا جای خوبیه برای ...

تفکیک جنسیتی نیست

جامعه آماری اشتباه هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی