2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 58 پست
وای خدا من نمیتونم تحمل کنم لاغرم اینجوری پیش برم بدتر میشم شما چیزی دلتون نمیخاد من اصلا چیزی دلم ن ...

من همش دلم لواشک و چیزای ترش میخواد،اما از دیروز دلم شبرینی میخواد😅من هفته ۸ هستم از هفته ۷ تهوعم ضروع شد،از آب پرتقال بیزارم 

من همش دلم لواشک و چیزای ترش میخواد،اما از دیروز دلم شبرینی میخواد😅من هفته ۸ هستم از هفته ۷ تهوعم ض ...

ن من چیزی دلم نمیخاد امروز شش هفتم تموم میشه فردا میرم هفت هفته س روزه حالت تهوع اومده سراغم نمیتونم ب چیزی لب بزنم دلم هیچی نمیخاد ن شوری ن شیرینی ن ترشی ازهمشون بدم میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا قلبش رفتین چقده ضربانش؟ دکتر برا تون هفته هاتون حساب کرده؟ من اخرین پریم ۲۳ ابان بود ولی دوره ها ...

من دوبار سونو رفتم،دفعه اول فقط ساک دیده شد،دفعه دوم ضربان قلبشو شنیدم،طبق تاریخ سونو هشت هفته و دو روز هستم

وای چقد بد،من صبحا بعضی وقتا اینقد تهوع دارم نمیتونم ناهار درست کنم😐

اره میدونم چی میگی منم سر دخترم اینجوری بودم یعنی داااغون‌شدم داااغون هرچی ادم میره جلو بیشتر میشه توی هفته ۱۰تا ۱۲دیگه بدترررر

برا قلبش رفتین چقده ضربانش؟ دکتر برا تون هفته هاتون حساب کرده؟ من اخرین پریم ۲۳ ابان بود ولی دوره ها ...

توی گوگل نی نی پلاس رو سرچ کنید،تاریخ آخرین دوره قاعدگی و طول دوره تون رو وارد کنید میگه چند هفتتون هست،برای من که تاریخ سونو با نی نی پلاس یکی بود

اره میدونم چی میگی منم سر دخترم اینجوری بودم یعنی داااغون‌شدم داااغون هرچی ادم میره جلو بیشتر میشه ت ...

ببخشید ی چی دیگم هس من خیلی خستم دوسدارم همش بخابم کسلم دست دلم بهیچ کاری نمیره ممکنه برا دختربودن باشه؟؟