مامان۲۰ مدیر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 642 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 58 پست دوستان من صبح که از خواب بیدار میشم تا ظهر حالت تهوع دارم بعدش خوب میشم،دلم هم شوری میخواد هم شیرینی با این حالتا بنظرتون جنسیت جنین چی میتونه باشه؟ 1399/10/05 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 642 وای خدا من نمیتونم تحمل کنم لاغرم اینجوری پیش برم بدتر میشم شما چیزی دلتون نمیخاد من اصلا چیزی دلم ن ... من همش دلم لواشک و چیزای ترش میخواد،اما از دیروز دلم شبرینی میخواد😅من هفته ۸ هستم از هفته ۷ تهوعم ضروع شد،از آب پرتقال بیزارم
توت_فرنگی_t عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2730 من همش دلم لواشک و چیزای ترش میخواد،اما از دیروز دلم شبرینی میخواد😅من هفته ۸ هستم از هفته ۷ تهوعم ض ... ن من چیزی دلم نمیخاد امروز شش هفتم تموم میشه فردا میرم هفت هفته س روزه حالت تهوع اومده سراغم نمیتونم ب چیزی لب بزنم دلم هیچی نمیخاد ن شوری ن شیرینی ن ترشی ازهمشون بدم میاد
مامان۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 642 ن من چیزی دلم نمیخاد امروز شش هفتم تموم میشه فردا میرم هفت هفته س روزه حالت تهوع اومده سراغم نمیتونم ... سونو قلب رفتید؟
توت_فرنگی_t عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2730 برا قلبش رفتین چقده ضربانش؟ دکتر برا تون هفته هاتون حساب کرده؟ من اخرین پریم ۲۳ ابان بود ولی دوره هام ۳۰ ۳۵ روزس حاالا نمیدونم لقاح کی صورت گرفته
000آسمــــان000 عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4017 تا کی تهوع صبحگاهی تا س ماهگی؟ اره بعضی ها تا سه ماه بعضی ها تا چهار ماه دارن ولی چهار به بعد دیگه حال ادم خیلییی خوب میشه
مامان۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 642 برا قلبش رفتین چقده ضربانش؟ دکتر برا تون هفته هاتون حساب کرده؟ من اخرین پریم ۲۳ ابان بود ولی دوره ها ... من دوبار سونو رفتم،دفعه اول فقط ساک دیده شد،دفعه دوم ضربان قلبشو شنیدم،طبق تاریخ سونو هشت هفته و دو روز هستم
توت_فرنگی_t عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2730 اره بعضی ها تا سه ماه بعضی ها تا چهار ماه دارن ولی چهار به بعد دیگه حال ادم خیلییی خوب میشه توکل بخدا کاشکی اونجوری ش من خیلی کم طاقتم
مامان۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 642 اره بعضی ها تا سه ماه بعضی ها تا چهار ماه دارن ولی چهار به بعد دیگه حال ادم خیلییی خوب میشه وای چقد بد،من صبحا بعضی وقتا اینقد تهوع دارم نمیتونم ناهار درست کنم😐
توت_فرنگی_t عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2730 من دوبار سونو رفتم،دفعه اول فقط ساک دیده شد،دفعه دوم ضربان قلبشو شنیدم،طبق تاریخ سونو هشت هفته و دو ... اولین روز اخرین پریتون چ روزی بود؟ ضربانش چقد بود کدوم هفته رفتین برا ضربان
000آسمــــان000 عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4017 وای چقد بد،من صبحا بعضی وقتا اینقد تهوع دارم نمیتونم ناهار درست کنم😐 اره میدونم چی میگی منم سر دخترم اینجوری بودم یعنی داااغونشدم داااغون هرچی ادم میره جلو بیشتر میشه توی هفته ۱۰تا ۱۲دیگه بدترررر
مامان۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 642 برا قلبش رفتین چقده ضربانش؟ دکتر برا تون هفته هاتون حساب کرده؟ من اخرین پریم ۲۳ ابان بود ولی دوره ها ... توی گوگل نی نی پلاس رو سرچ کنید،تاریخ آخرین دوره قاعدگی و طول دوره تون رو وارد کنید میگه چند هفتتون هست،برای من که تاریخ سونو با نی نی پلاس یکی بود
توت_فرنگی_t عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2730 اره میدونم چی میگی منم سر دخترم اینجوری بودم یعنی داااغونشدم داااغون هرچی ادم میره جلو بیشتر میشه ت ... ببخشید ی چی دیگم هس من خیلی خستم دوسدارم همش بخابم کسلم دست دلم بهیچ کاری نمیره ممکنه برا دختربودن باشه؟؟
توت_فرنگی_t عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2730 توی گوگل نی نی پلاس رو سرچ کنید،تاریخ آخرین دوره قاعدگی و طول دوره تون رو وارد کنید میگه چند هفتتون ... اخه مرتب نیستم زیاد