2777
2789
عنوان

دختر از دوست پسرش پرسید...

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصل عشقه این لامصب😐

میگه دوستم داره ها من باور نمیکردم مرسی ‌ک روشنم کردی❤

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!
من پرسیدم مردم چیکار میکنی گفت حالا مردی بهش فک میکنم.اینم عشق واقعی محسوب میشه؟

😂😂😂من خودم گفتم گفت خفه شو بابا 😐

❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤  
😂😂😂من خودم گفتم گفت خفه شو بابا 😐

موندم این رمانا چی مینویسن پس ما ک ندیدیم

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

قشنگ بود⁦❤️⁩

من وقتی باردار بودم چون حال خوشی نداشتم یه روزی برای همسرم یه وصیت نامه نوشتم و قایمش کردم یه گوشه ای که اگر مردم بخونتش

خلاصه برای زایمانم که با مامانم داشتن جارو میزدن و خونه تکونی میکردن اون کاغذ رو پیدا کرد

به حدی اشک ریخت که ترسیدیم سیل راه بیفته😩

تا ۱ هفته بعدش دم به دقیقه میزد زیر گریه😞

بعدش اون کاغذ رو پاره کرد و کلی باهام دعوا کرد

بهم گفت چی پیش خودت خیال کردی؟؟؟؟

اگر شده به جنگ خدا برم نمیذارم تو بدون من جایی بری😍

عشق#  

.Pain🔥you made me a believer

😂😂😂😂😂عشق واقعی قشنگه😍

عشق واقعی قشنگه ولی خیلی کمه