2777
2789
عنوان

گذشته همسرم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 28 پست

من حتی میدونم شوهرم با یکی از دوس دختراش رابطه داشته از پشت

اوایل افسردگی شدید گرفتم زندگیم داشت خراب میشد....اما کلا مهم الانه که بسیار وفادارمه و عاشقمه....دیگه برام مهم نیس

البته کربلا رفته و توبه کرده و اون رابطه مربوط به ۲۲ سالگیشه

الان ۳۰ سالشه و میگه خیلی خامی کرده

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه چی عکس دختره رو توی خونه نگه میداری؟

خب شوهرم اورد نشون دادعکسشوگفت هرکاری میخای بکنم میخای بندازبره اما دلم سوخت گفتم نگهش میدارم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
وای دختر تو عالی هستی

چرا اخه؟؟حتی کادوهایی که براش گرفته روهم نگه داشتم اماجلو چشم شوهرم نیست قایمشون کردم دختره خیلی نامردی کرده درحق شوهرم ،شوهرم عشقش پاک بوده واقعا هرکاری هم به خاطرش کرده ولی یه روززنگ زده گفته من ازدواج کردم گوششم خاموش کرده چون غریبه بوده پیداش نکرده دیگه شوهرم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

عزیزم همه ی ما کارهای رو انجام میدیدم که بعدش شیمون میشیم و حتی از فکر کردن بهش هم شرمنده میشیم خدا همه ی انسان های رو از کار نادرستشون پشیمون میشن رو میبخشه و حتی عزیزتر از قبل دوستش داره ما که بنده ی خدا هستیم و در گذشته نسبت به ما هیچ تعهدی نداشته دیگه باید خیلی خیلی گذشت داشته باشیم روی افکارت مدیریت کن ببین چه زمانی بیشتر بهش فکر میکنی برای اون زنان مشغولیات فکری درست کن تا بهش فکر نکنی چه رنج برای خودت چیزی نداره

ولی تو دید شوهرت نگهش نداره خاطراتش زنده میشه وقتی نگاش کنه

نه قایمشون کردم توی انباری ولی د لم نیومدبندازم بره

چرا اخه؟؟حتی کادوهایی که براش گرفته روهم نگه داشتم اماجلو چشم شوهرم نیست قایمشون کردم دختره خیلی نام ...

بهش حسادت نمی‌کنی

وقتی می‌دونی انقدر همسرت دوسش داشته؟ 

من یه لحظه هم نمی‌تونم تحمل کنم

به نام خداوند رنگین کمان...
بهش حسادت نمی‌کنی وقتی می‌دونی انقدر همسرت دوسش داشته؟  من یه لحظه هم نمی‌تونم تحمل کنم

نه اصلا حسادت نمیکنم فقط میگم چطوری تونسته مردبه این خوبی روتنهابزاره،باورمیکنی حتی طلاهم برای دختره خریده بوده براش ازشهرماتاشهردختره سه ساعت راهه فقط براناهار خوردن پامیشده ازاینجامیرفته تااونجافقط یه ساعت ببینتش واقعا حیف همچین عشقی نبوده

بازم می‌گم چجوری می‌تونی بهش حسادت نکنی😕

نمیدونم اصلاحس حسادت ندارم شایدبرااینه که خودمم عاشق بودم درکش میکنم شوهرمو