2821
2789
عنوان

فال میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 108 پست

واس منم بگیر لطفا

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
انجام دادم

زندگی سرشار از اتفاقات خوب و بد است و به زودی در زندگی تو اتفاقاتی روی می دهد که تو را به آنچه تاکنون خواهان آن بودی ولی به دلایل مختلف به آن دست نیافتی، می رساند. تنها چیزی که تو به آن احتیاج داری صبر و تحمل است، پس صبور باش که پیروزی با توست.

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انجام دادم عزیزم❤

زندگی سرشار از اتفاقات خوب و بد است و به زودی در زندگی تو اتفاقاتی روی می دهد که تو را به آنچه تاکنون خواهان آن بودی ولی به دلایل مختلف به آن دست نیافتی، می رساند. تنها چیزی که تو به آن احتیاج داری صبر و تحمل است، پس صبور باش که پیروزی با توست.

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
توروخدا من

کاریو ک گفتم کردی

برای منم بگیر خوندم متن رو ونیت کردم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
من انجام دادم تروخدا زودتر بگیر

انسانی بسیار صبور و خوددار هستی. از درون پرهیاهوی شما و سوز و گدازی که در دل داری هیچ کس با خبر نیست. خودت هم خوب می دانی که قصد انجام کار بسیار بزرگی را داری، پس سختی راه امری است عادی، چرا که هرچه هدف بزرگتر باشد، رسیدن به آن سخت تر است، اما از لطف و مرحمت خدا غافل مشو چرا که او در انجام این کار تو را یاری خواهد کرد.

برای منم بگیر خوندم متن رو ونیت کردم

همیشه میل به ایجاد تحولات مثبت در وجود تو بوده و هست و وقتی تصمیم به انجام کاری می گیری بی پروا و بی هراس به سوی مقصد می تازی. اما باید بدانی انجام هر کاری نیاز به مقدمات خاص دارد و گاهی مهیا نمودن این مقدمات از توان تو خارج است و تو فقط خود را عذاب می دهی. پس پای خود را از حد گلیم خود فراتر مگذار، کمی هم به زندگی خود فکر کن و از آن لذت ببر.

مرسی عزیزم دعام کن  کاریو ک گفتم کردی

چه کاری؟😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
انسانی بسیار صبور و خوددار هستی. از درون پرهیاهوی شما و سوز و گدازی که در دل داری هیچ کس با خبر نیست ...

مرسی عزیزه دلم😘❤

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
کاریو ک گفتم کردی

ابجی منم نیت کردمو حمد خوندم

واسه منم بگیر لطفا

واست صلوات میفرستم ممنون

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
وای مرسی عزیزم برات صلوات میفرستم😘😘

قربونت برم عزیزم دعام کن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792