2821
2789
عنوان

یههه دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 39 پست
اره خوبه 

ممنونم ازت گلم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه داداشم داره اتفاقا یه ماه نیست خریدم باورت میشه زیاد جالب نیس به نسبت پولش

من عاشق رخش شدم 

چند گرف ؟این با ایفون12برابری میکنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من ایفون دارم همه مسخره میکنن میگن کوچیکه😐😐😐

وا چرا اتفاقا کوچیک بزرگ مهم نیست که مهم کارکردشه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
من عاشق رخش شدم  چند گرف ؟این با ایفون12برابری میکنع

دوربین آیفون ۱۲ رو دیدم اون یکم میدونی دیگه دیدم خودت تو کار عکسی یکم به واقعیت نزدیک تره ۱۲فک کنم ۳۲ اشتباه نکنم 

قراره برام بیارن سوغاتی🙂

تا باشه از این سوغاتی ها کاش برا منم بیارن😔😂

دوربین آیفون ۱۲ رو دیدم اون یکم میدونی دیگه دیدم خودت تو کار عکسی یکم به واقعیت نزدیک تره ۱۲فک کنم ۳ ...

12ن 

سامسونگ گلکسی نوت اونم قیمتش باید با ایفون12برابری کنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

12ن  سامسونگ گلکسی نوت اونم قیمتش باید با ایفون12برابری کنع

اها نه دوربین نوت جلوتر از سری s هست من نوت ۱۰ داشتم 

تا باشه از این سوغاتی ها کاش برا منم بیارن😔😂

ههههه ولی خدایی برای من هیچوقت گوشی مهم نبوده 

من پول واسه گوشی گرون قیمت نمیدم وقتی همشون یه کارو انجام میدن 

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...
ههههه ولی خدایی برای من هیچوقت گوشی مهم نبوده  من پول واسه گوشی گرون قیمت نمیدم وقتی همشون یه ...

من نه زیاد میدم نه کم اینم واسه گوشی دوم میخرم واسه درس و دانشگاه 

ار دیگ نوت ک خداس

اره نوت واقن هنگم نداره 🤫

خدا از این سوغاتیا به منم بده😀

نمیده که دلمونو صابون نزنیم 🤕