2777
2789
عنوان

وقتی بچتون به حد جنون حرصتونو در میاره چجور خودتونو خالی میکنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 87 پست
عزیز دلم خداحفظشون کنه ولی من ندیده عاشق ای عشقه شدم    

لطف داری عزیزممممم خودتون عشقید که عاشق این پسر مو زیتونیه من شدید😊😊😊

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
عزیزم نکن توروخدا این بچه همش دوسالشه این الان بایدکانون توجه باشه ن اینکه درک کنه ک بزرگتره ورعایت ...

میدونم عزیزم درحقش کوتاهی کردیم فقط خوبیش به اینه که باباش فوق العاده بهش بها میده و جونشو براش میده یعنی وقتی از سرکار میاد دیگه کلا خونه براش بهشت میشه و دیگه منم یه نفسی میکشم. خودمم دارم سعی میکنم دیگه آرامشمو حفظ کنم هرچند با دوتا بچه و نداشتن استراحت سخته ولی امیدوارم خداکمکم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی چون یکیه دعواش نمیکنم اگرم دعواش کنم بعد عذاب وجدان میگیرم میگم خاک تو سرم بقیه دوتا سه تا بچه دارن چقد خوش اخلاقن من چرا سر یه دونه بچه داد بزنم؟ 

صبحا زودتر پامیشن درس بخونم خانوم اذیت نکنه بیدار میشه اذیت میکنه توی روزم نمیذاره خیلی حرص میخورم سر این قضیه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
 حرفای خوب زدی ولی فک نمیکنی اینا دور از واقعیته ؟؟؟؟  دوتا بچه ۱۵ ماهه شر ابن حرفا حال ...

عزیزم من خودم دوتا بچه دارم و بچه های شیطون زیاد دیدم  😊 درسته که بعضی بچه ها ذاتا شیطون ترن ولی این والدین هستن که قانون هر خونه رو میسازن و اونا هستن که باید یاد بگیرن کجا به بچه ازادی بدن کجا نه بگن . وگرنه نتیجه میشه همینایی که اینجا می بینید بچه های لجباز و مضطرب و والدین مستاصل 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم من خودم دوتا بچه دارم و بچه های شیطون زیاد دیدم  😊 درسته که بعضی بچه ها ذاتا شیطون ترن و ...

عزیزم همه بچه ها یکی نیستن همه اینایی ک گفتی رو رعایت میکنم ولی شاید دوقلو ندیدی ک تا بیای ب یکی قانع کنی اون یکی خونه رو ترکونده باشه 

خونم کابینتی دارم ک مخصوص بچه هاس شکستنی و خطرناک نیستش ولی بچه ای ک میاد این یکی ها رو باز میکنه رو چ میشه کرد هزار بار با زبون خوش گفتم ترسوندم چسب زدم نمیشه 

با هر چی بازی میکنن الا اسباب بازی هاشون 

فک نمیکنم بچه ب این شیطونی دیده باشی 

میدونم عزیزم درحقش کوتاهی کردیم فقط خوبیش به اینه که باباش فوق العاده بهش بها میده و جونشو براش میده ...

فدات شم کاملا شرایطت قابل درکه دوتابچه کوجیک ک هرکدومشون ی نفروبه تنهایی برا سرویس دادن میخوان،ولی خب دیگه الان باید باشرایط کناربیاین و ازوجود این دوتا هدیه خدا لذت ببرین،سخته ولی میگذره زنده باشن الهی 

عزیزم همه بچه ها یکی نیستن همه اینایی ک گفتی رو رعایت میکنم ولی شاید دوقلو ندیدی ک تا بیای ب یکی قان ...

خوب قطعا دوقلو سخت تره و این روشی که من گفتم برای دو بچه همزمان نیست . ولی برای یک بچه میدونم که جواب میده بستگی به صبوری مامانا داره که بچه ها عادت کنن به این قوانین

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کاش بچه من سقط نشده بود و زنده بود هرکاری میکرد من چیزی نمیگفتم ، قدز بچه هاتونو بدونین.😭😭😭

من قبل بچه به خندون و شادبودن معروف بودم همه میگفتن فلانی همش نیشش بازه

امااالان تبدیل شدم  ب یه زن جیغ جیغوی اخمو گریهو افسرده حوصله ی هیچیو ندارم دیگ

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
میگه چرا کابینتو چسب زدی نمیزاری بریزمش بیرون تازه تمیزش کردم والا زورم میاد هروز هروز جمع کن بشور ب ...

بهش بگید کابینت و اشپزخونهمحل پختن غذاست نه جای بازی. ‌‌.تو فقط میتونی با اسباب بازی های خودت بازی کنی ‌‌‌‌‌‌...وسایل کابیت رو برای غذا خوردن استفاده میکنیم نه بازی .!!!!!بعدم اگه کوچیکهبغلش کن ببر اتاق ،اگه بزرگ تره دستش رو بگیر ببر اتاق ...با وسایل اسباب بازیش بازی کنید با هم ...(اگر دختره. احتمالا اسباب بازی  سرویس اشپزخونه و قوری کتری اینا داره ..بهش بگو با اینا بازی کنه ...شکا کثلا برو اتاقش مهمونی ..اینطوری ذهنش زو منحرف کن ‌..ولی بنظرم با بچهمنطقی صحبت کنی متوجه میشه ...لوس صحبت کنی ،اونم ادا اصول در میاره ...(البته منظورم همیشه است...ما یک فامیل داشتیم بچش کوچیک بود هر چی میخواست با گریه کردن باید با دعوا بهش میدادن ...هر وقت مامانش بچه رو میگذاست خونه ما ،خودش کار داشت میرفت (کم پیش میومد ولی میشد دیگه)خواهرم ک درس داشت ..من با بچه سرگرم میشدم ...مثلا میخواست شلوغ کاری کنه ،من بهش میگفتم بیا با هم نقاشی بکشیم مثلا درمورد چیزی که تو دوست داری ،اونم مثلا میگفت خانواده ...حوراکی میخواست می اوردم خودم پوست میگرفتم قاچ میکردم. چنگال میگذاشتم با هم مرتب و تمیز میخوردیم ‌‌.انقدر حرف گوش کن میشد ،مامانش باورش نمیشد ...فقطم جدی و مهربون برخورد میکردم .‌