2777
2789
عنوان

واقعا که چه تاپیک هایی پربازید میشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 89 پست
😂😂😂مفیده باور کن

گف کتابخوانی/

سفارش شما ی روز دیگ انجام میدم/

فق یادم بنداز/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😮😮😮😮😮😮

والا . مگه ندیدین ؟ جدیدا نی نی یارها هم رسیدگی نمیکنن به اینجور تاپیکا 😶

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

میخام ببینم مفیدشون چیع بزنم راضی شن/

مفید کجا بود بابا، بزنن هم کسی نمیره خب. 

اینجایی ها انقد بدبختی دارن فکنم تا تاپیک دعوا میبینن میرن توش میخونن ک ببین بدبخت تر از خودشونم هس. 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
خب همین ها جذاب هست از نظر خواننده ... وگرنه نمیرفتن داخلش و پر بازدید کنن..

خب چی باعث میشه جالب بشه یعنی سلیقمون اینه؟؟ این چیزا برامون جالبه و جذابه 

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
من میخوام ببینم چطوری پر باردیدش میکنی

باعش/

بزار متنو بگ شب بیا تو پربازدیدا ببینش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دقیقا بعضیا ی پسر میبینن تو سایت نمکدون میشن😏

خیلی کارشون چیپه😑

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مفید کجا بود بابا، بزنن هم کسی نمیره خب.  اینجایی ها انقد بدبختی دارن فکنم تا تاپیک دعوا میبین ...

دیقا/

دقیقا بعضیا ی پسر میبینن تو سایت نمکدون میشن😏

خب لیاقتشون همین پسراییه که میان نی نی سایت تو جمع زنونه 😶

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

بهتریت کتاب واطلاعات عمومی میخوام امروز برم کتاب بخرم بدونم کدوم کتاب خوبه 

باشع شما و استارتر ی موضوع و ی متنو امادع کنین برام من میبرم پربازدید/

خب چی باعث میشه جالب بشه یعنی سلیقمون اینه؟؟ این چیزا برامون جالبه و جذابه 

فکر میکنم بله جالبه برای اکثریت ..

داخل اینستاگرامم چیزی وایرال میشه تو ایران که یا تیترش زرد باشه ، یا داستان هیجان انگیز  و یا قلم جذاب 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...