2777
2789
عنوان

کاش ظهور خیلی نزدیک باشه. دیگه خسته شدیم از این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 57 پست

واقعا ای کاش

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین🤲

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
خدا نکنه. دیگه چکار کنیم باید صبر کنیم

ناراحتم که چرا من نباید جزو اون ۳۱۳نفر باشم😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا ای کاش اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین🤲

الهی آمین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

💕اتفاقات مثبت را به زندگیتان دعوت کنید

هرچیزی که در زندگی ما وجود دارد یا در آینده با آن برخورد می کنیم را خودمان به زندگی خود دعوت می کنیم. چگونه؟ با کلام خود و با باورهایی که داریم. خیلی ها متوجه این موضوع نیستند اصلا به آن توجه نمی کنند، ولی اگر دقت کنیم می بینیم که در طول روز مدام به چیزهای منفی فکر می کنیم یا حتی خیلی از اوقات با خودمان می گوییم: «من آدم کندی هستم، بدشانسم، جذاب نیستم

دنیا کثیف شده 

مریضی زیاد شده» و در نتیجه این چیزهای منفی را به زندگی مان دعوت می کنیم. به جای آن بهتر است بگوییم: «من خوشبختم، من قوی ام، سالمم، با استعدادم- دنیا قشنگ و زیباست و همه مخلوقات الهی هستیم» وقتی قانون دنیا این شکلی است که خودمان قادر هستیم تا اتفاقات را برای خودمان بسازیم پس چرا با کلام و باورهای خود افکار مثبت را به زندگی مان دعوت نکنیم؟

🔻🔻🔻

🔻🌸💞🌸

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
ناراحتم که چرا من نباید جزو اون ۳۱۳نفر باشم😥

هییی. میگن یاران امام زمان خودشون میدونن ک هستن و بین مردم زندگی میکنن اما ب کسی نمیگن تا ایکنه ایشون ظهور کنن

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
واقعا ای کاش اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین🤲

دلمون آرامش میخاد... تو زندگیم هر کی رو فکر کردم خوبه تو زرد از آب دراومد.دیگه همه چی به هم ریختس همه جا شده پر مریضی و گرفتاری و بی عدالتی ک فقط بدست امام زمانمون حل شدنش گره خورده

دلمون آرامش میخاد... تو زندگیم هر کی رو فکر کردم خوبه تو زرد از آب دراومد.دیگه همه چی به هم ریختس هم ...

واقعا اگر هممون ،همه مردم دنیا میدونستیم اقا که بیاد بعدش چقدر زندگی قشنگ میشه صبح تا شب،شب تا صبح همه فقط دعا میکردیم زودتر ظهورشون برسه

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
واقعا اگر هممون ،همه مردم دنیا میدونستیم اقا که بیاد بعدش چقدر زندگی قشنگ میشه صبح تا شب،شب تا صبح ه ...

دقیقا. حرفت کاملا درسته... 

💕اتفاقات مثبت را به زندگیتان دعوت کنید هرچیزی که در زندگی ما وجود دارد یا در آینده با آن برخورد می ...

الان دقیقا چه ربطی به تاپیک داره؟! 

لطف کنید اعتقاد ندارید کامنت نذارید

ممنون

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
الان دقیقا چه ربطی به تاپیک داره؟!  لطف کنید اعتقاد ندارید کامنت نذارید ممنون

اینکه هی بشینیم و بگیم دنیا بده دنیا کثیفه چیزی درست نمیشه 

شما از متن من فهمیدید من انسان بی اعتقادی هستم؟؟؟ 

مرسی😊

به نظرم خدا و تمام جهان پر از قشنگی و اتفاق های زیباست و هیچ چیز زشتی وجود نداره به وقتش هم حضرت مهدی ظهور خواهند کرد با ناله های مردم چیزی عوض نمیشه بلکه بدتر میشه 

مثبت#  

زیبا. بزرگ. شو#  

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
میدونستید بعد ظهور آقامون امام حسین هم زنده میشن

رجعت 

تمام انسانهایی که کاملا حق  بودن 

و تمام انسانهایی که شر کامل بودن 

بار دیگه امیر المومنین حضرت علی علیه السلام حکومت میکنن 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘💜💜💜💜💜💜

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

اره واقعااا😭

من خیلی تلاش دارم میکنم که انسان خوبی بمونم اما واقعااا سخته واقعاااا سخته

گاهی اوقات با تمام وجود دلم میخواد بد باشم

نه که الان خیلیم خوب باشما

ولی حداقل یه چارچوبایی دارم دلم میخواد بزنم زیر همه چی

هرلحظه آماده ی انسان بدی بودنم اما خیلی خودمو کنترل میکنم خیییلییی زیاااد

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤