2821
2789
عنوان

چه کار کنم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 23 پست
خب سر چی نامزدیت بهم خورد؟اگه مایلی بگو

تو پستام هست یه بگو مگوی مسخره

یعنی واقعا سر هیچی جوری که مشاوره طلاق رفته بودم میگفت واقعت سر این میخواین جدا شین؟بگو مگو که همه جا هست خصوصا اول زندگی اما چی بگم اون پاشو کرده بود تو یه کفش که نمیخواد و حسی ندارم با اینکه خودش اومد به زور منو از خونوادم گرفت.هم احساسم اینجا نابود شد هم با آبروم بازی شد اسم روم گذاشت راشو کشید رفت😭

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نامردی کرده مگه یه وسیله خریده بود که اینطور رفتار کرد؟

انگار وسیله بودم

با آبرو احساس یک خونواده بیخودو بی جهت بازی شد

الانم میدونم به اون دختر نگفته قبلا یکیو عقد کرده و اینجوری ولش کرده 

بابام شصت سالشه ما یه خونواده آبرو داریم بابام گریه میکنه😭

آدم یه حیوون بخره هم اینجوری ولش نمیکنه من که آدمیزاد بودم اومد با احساس و زندگیم بازی کرد و رفت😭

انگار وسیله بودم با آبرو احساس یک خونواده بیخودو بی جهت بازی شد الانم میدونم به اون دختر نگفته قبل ...

مهریه نگرفتین؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
چقققققدر ضعیف و اویزونی..چرا عشششق رو از کسی ک دوست نداره گدایی میکنی کسی ک ببخشید مثل کاغذ باطله پر ...

بترس از روزی که خدا جای من بذارتت شاید اونوقت اینجوری حرف نزنی راجبه کسی که نمیدونی هر روز چی میکشه

بترس از روزی که خدا جای من بذارتت شاید اونوقت اینجوری حرف نزنی راجبه کسی که نمیدونی هر روز چی میکشه

دارم راهنماییت میکنم گلم که بخودت بیای..تا کککککی میخوای بشینی ب پای مردی ک دوست نداره

چرا ناراحت میشی..برا خودت ارزش قایل نشو..