2777
2789
اصلا کامنتشو خوندم معدم سوز عجیبی کشید بعضیا میان ی چرتی گفته باشن از بس زدن تو سرشون نمیدونن چی میگ ...

😂😂😂😂😂طفلک مردا دلم سوخت علم میباره وایسا تماشا کن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
آفرین خب از اول همینجور میگفتی دختر

شما یه جور دیگه متوجه شدین😕

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من نمیگم کاری کنن من خودمم الا دخترم ۲ ماهشه دردارو کشیدم میفهمم میگم بره خونه خودش کم کم باشوه ...

من ک سکوت کردم راهی بجز این نداشتم

گذاشتم ب وقتش خونمون حرف بزنیم ولی از درون داغونم

همینطوری پیش برو عزیزم حتما هم زندگی موفقی خواهی داشت 

عزیزم من ۶ ساله ازدواج کردم کاملا هم موفقم من برده جنسی همسرم نیستم هیچ زنی نیس رابطم هم با شوهرم عالیه چون منو صرف نیازهاش نمیخواد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
دقیقا مشکلات گوارشی هم دارم چن روزه یبوستم ب بخیه هام فشار میاد با هیچ دارویی هم خوب نشدم میرم جلو ...

رفتارای تو طبیعیه بهتره رو همسرت خالی نکنی عوضش بری بیرون در حد یک ساعت یه هوایی بخوری. بچه رو بزار پیش مادرت بعضی وقتا با همسرت برو خریدی جایی روحیه ات عوض بشه

جان جانانم💗💕

عجب دید گاهایی دارین هااا میدونین اصلا مردا ازدواج میکنن دلیل اصلیش نیازشونه  بازم الا همه اعتر ...

چرا ببخشید چرت میگی کی گفته مردا فقط ب خاطر س ک س ازدواج میکنن. دخنر خاله من دو روز بعدعروسیش فلج شده شوهرش دو ساله نشسته ب پاش مرتب ورزشش میده شاید جونی بیاد تو دستو پاش. من خودم دو بار باردار شدم تا دو سه ماه نزدیکی نکردم بچه هامم سقط شدن ی ماه استراحت کردم شوهرم نیومد بگه دخول بنده خدا با اصرار یی جورای دیگه ارضااش کردم ن خیانت دیدم ن چیزی داشتیم زندگیمونو میکردیم. ببخشید شما انگار با ی ادم هیز س ک سی ازدواج کردی و چون محدودی ب زندگی خودت فکر میکنی همه اینجورن. مادر من شش ساله رحمشو دراورده هنوزی بار بابام پاشو کج نذاشته چرا حرف بیخود میزنی اطلاعات ناقصتو در اختیار کسی نزار

سینه هام رگ‌کرده بود از دیروز دیگه شیرم نمیره ینی خشک شده؟

نه خشک نشده برو حموم زیر دوش ماساژ بده روزای اول عادیه منم شیرم سفت شده بود نمیومد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه ولی حداقل باید تا چند وقت رعایت حالشو میکرد 

من خودمم دعوام شد بعد زایمان سر دوتادبچه ام خودش پشیمون شد گل گرفت دورد

دلیل نمیشه بگیم لیاقت بچه نداشتن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
😂😂😂😂😂طفلک مردا دلم سوخت علم میباره وایسا تماشا کن

ی بعضی زنا هستنک کلا همونا هم ارزش زن رو اینقدر پایین اوردن اگ لخت تو خونه نگردن شوهرشون فیلش یاد هندستون میکنن و چون محدودن ب زندگی خودشون فکر میکنن همه اینجورن

منم دیشب بچم گریه میکرد با شوهرم بحثم شد زد تو سرم‌ کلی گریه کرد بعد اومد معذرت خواهی و بوس کردن گفت ...

چرا چون بچت گریه میکرد بحثتون شده بود؟

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
لعنت# به کرونا

غصه نخور گلم بشین سرتو با بچت گرم کن باهاش آروم که شدین حرف بزن من لعنت میگم به اون مادرایی که پسراشون رو حالی نکردن زن بعد زایمان خیلی ضعیف میشه باید تو هم نگی نازشو بکشی

ی بعضی زنا هستنک کلا همونا هم ارزش زن رو اینقدر پایین اوردن اگ لخت تو خونه نگردن شوهرشون فیلش یاد هن ...

اصلا مغزم سوت کشید که چقدر یه زن رو خودشو بی ارزش کرده مردا رو هم بی ارزش و یه سری وحشی تصور کرده

غصه نخور گلم بشین سرتو با بچت گرم کن باهاش آروم که شدین حرف بزن من لعنت میگم به اون مادرایی که پسراش ...

سزارین شدم از روز دوم خودم راه رفتم و کارای بچه رو هم‌کردم

واقعا ک هر چی بیشتر ناز کنی و ادا در بیاری نازت بیشتر خریدار داره احمقی از خودم هست