وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
دقیقا مشکلات گوارشی هم دارم چن روزه یبوستم ب بخیه هام فشار میاد با هیچ دارویی هم خوب نشدم میرم جلو ...
رفتارای تو طبیعیه بهتره رو همسرت خالی نکنی عوضش بری بیرون در حد یک ساعت یه هوایی بخوری. بچه رو بزار پیش مادرت بعضی وقتا با همسرت برو خریدی جایی روحیه ات عوض بشه
عجب دید گاهایی دارین هااا میدونین اصلا مردا ازدواج میکنن دلیل اصلیش نیازشونه بازم الا همه اعتر ...
چرا ببخشید چرت میگی کی گفته مردا فقط ب خاطر س ک س ازدواج میکنن. دخنر خاله من دو روز بعدعروسیش فلج شده شوهرش دو ساله نشسته ب پاش مرتب ورزشش میده شاید جونی بیاد تو دستو پاش. من خودم دو بار باردار شدم تا دو سه ماه نزدیکی نکردم بچه هامم سقط شدن ی ماه استراحت کردم شوهرم نیومد بگه دخول بنده خدا با اصرار یی جورای دیگه ارضااش کردم ن خیانت دیدم ن چیزی داشتیم زندگیمونو میکردیم. ببخشید شما انگار با ی ادم هیز س ک سی ازدواج کردی و چون محدودی ب زندگی خودت فکر میکنی همه اینجورن. مادر من شش ساله رحمشو دراورده هنوزی بار بابام پاشو کج نذاشته چرا حرف بیخود میزنی اطلاعات ناقصتو در اختیار کسی نزار
ی بعضی زنا هستنک کلا همونا هم ارزش زن رو اینقدر پایین اوردن اگ لخت تو خونه نگردن شوهرشون فیلش یاد هندستون میکنن و چون محدودن ب زندگی خودشون فکر میکنن همه اینجورن
غصه نخور گلم بشین سرتو با بچت گرم کن باهاش آروم که شدین حرف بزن من لعنت میگم به اون مادرایی که پسراشون رو حالی نکردن زن بعد زایمان خیلی ضعیف میشه باید تو هم نگی نازشو بکشی