2777
2789
عنوان

طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 40 پست
طلا خریدن هیچوقت اشتباه نیس.‌اما چقد خوب میشه کم کم جهزیه هم آماده کنی.منم یکسال قبل از عقدم وسایل ک ...

آره دوتا ربع سکه هم بخرم دیگه شروع میکنم به خرید جهیزیه حالا تا هر چقدر تونستم. نتونستمم خانواده م میخرن

آره خب گناه دارن. کمک کردن بهشون که بد نیست تازه در آینده برا سربلندی خودمم هست 

دقیقا،منم خیلی سربلند شدم پیش طایفه شوهر،مثلا وقتی جهازمو دیدن گفتن وای پدرت چقدر به ریز و درشت اهمیت داده برات خریده

پدر مادر داشته باشن عیچی واسع بچشون کم نمیذارن ،مطمعنا در حد توان میدن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله آنقدر بهم گفتن اشتباه کردی و طلا میاد پایین که سردرد گرفتم شدید  

اینبار که خریدی

دفعه های بعد همون سکه رو بگیر

اجرت ساخت و ... نداره، موقع فروش ضرر نمیکنی

فکر کنم منظور خانوادت هم کم شدن قیمتش موقع فروش باشه نه برای سرمایه گذاری

میگن اشتباه کردی و طلا میاد پایین و بیچاره میشی و این حرفها. کلا ناامیدم کردن 

نه شما که نمیخوای با طلا کار کنی که ضررکنی ، شما برا آیندت خریدی خیلیم کار درستیه کلیم ارزش داره جلو خانواده همسرت برات طلا بیارن  ازهمین نظر بهترین  کارو کردی

آدمی را آدمیت لازم است....⁦✍️⁩👌
اگرم بیاد پایین قرار نیس خیلی بیاد پایین  بهترین کار کردی  منم به محضیکه پول دستم بیاد طل ...

والله الان یکساله طلا همش داره میره بالا من ندیدم پایین بیاد 

آره خب گناه دارن. کمک کردن بهشون که بد نیست تازه در آینده برا سربلندی خودمم هست 

ولي بهشون نگو تا اون موقع 

دوم اينکه خانوادت شايد نتونن براي جهازم همه چيز بخرن هر چي پول دستت مياد سکه بخر بزار کنار براي جهازت هر وقت خواستي پوله 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
والله آنقدر بهم گفتن اشتباه کردی و طلا میاد پایین که سردرد گرفتم شدید 

تا ۲ تومن میره بالا 

برای دراز مدت طلا همیشه سود

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌