مثلا دیروز پیشش بودیم میخواستم بیام خونمون گفت خوب بموونییید دیگههههه ...داد میزد .عادی و اروم حرف نمیزنه با بچه هاش و پدرشوهرم و من اینجوریه با بقیه جرات نداره 🤕
ب غیر از این که به شوهرم بگم بره تذکر بده دیگه چ راهکاری هست چجوری باهاش برخورد کنم
بگو مادرجون کر که نیستم انگار تو صحرام داد میزنی بیا
نوشابا سابقدونمنون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چهپولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدمعاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون