2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون بعد مدت ها یه لباس براتون میخره عکس العملتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 58 پست

حالا که با این شرایط تو این زندگی موندی، برو یه دونه خیلی گرونشو بخر، بهش بگو بوت و شلوار و.... هم ندارم، اونا رو هم بخر

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی زنگ بزنه کارخونه ریسندگی زووووود😶😶😶

بگین بیان پشمای منو جمع کنن😶😶

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

برو ی پالتوی شیک گرون بخر...کفش و شلوار و اینام بخر...از این ب بعدهم انقد بگو ک بشه ملکه ذهنش ک هرماه بهت پول بده برای لباس 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
چرا سر اونم خیلی ماجرا داشتیم شما از همه چی خبر ندارین که😀

گلم حتما برو خرید هرچی دوست داری بخر. غکر جیبشم نباش هرچی دوس داشتی حتی اگه لازمم نداری بخر

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
از خونه بابام که داشتم کهنه شده دیگه نخریده برام

خیلی صبوری دختر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چرا سر اونم خیلی ماجرا داشتیم شما از همه چی خبر ندارین که😀

برو باهاش یه دست لباس خونه بیرون هرچی دوسداری بخر حسابی بندازش توخرج دلتم اصلا نسوزه براش بزار یکم ادب بشه من ک وقتی حقوق بگیره میرم کلی چیز میز میخرم جیکش درنمیاد بیچاره

ندارمم واقعا

بخر دیگه حالا که دست تو جیبش کرده آقاااا 😒😒 چرا انقد مظلومین آخه، یه کم پررو باش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

زني كه خرج نداره

ارج نداره

از همون اول بايد يادش ميدادين كه بايد پول تو جيبي بده و ببرتون خريد.حتي شده ١٠٠٠تومن،حتي شده يه دونه جوراب.

الانم برو بخر،نري ميگه من ميخواستم بخرمو خودت نخواستي

از اين به بعدم هر سري براي هر مناسبت يه چيزي بپسند و بگو برات بخره،پول تو جيبي بگير يا يه كارتاش دستت باشه.