2777
2789
عنوان

هم عروسم تا فهمید باردار شدم.....😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 105 پست
ساده ترین و راحت ترین فرایند زندگی؟؟  با این جملت خیلی ناراحتدشدم چون برای من سخت ترین و زجر ا ...

😢😢😢😢مث من

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان.ایشالا ک ب زودی مامان بشی

منونم ولی الان دوتا دارم 😍ولی از اون موقع تو دلم مونده بو د،با حرف این خانم یادم افتاد

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
مخاطبش ک شمانبودی عزیز کلی بوده

منم نگفتم با منه😂😂 وقتی میبینم برای همه راحته دلم میگیره مهم نیس

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
منونم ولی الان دوتا دارم 😍ولی از اون موقع تو دلم مونده بو د،با حرف این خانم یادم افتاد

الهی خداحفظشون کنه.منم به خانواده شوهر فوری گفتم وقتی آزمایشمو گرفتم اما جاری ندارم حسودی کنه😂

همه کسم دخترم❤
خب عزیزه بعنی این دوسال فرصت نکرد تا منو دید لاقل یکی دوماه فاصله بنداز 

توروخدا نگو اینجور..شاید ب شما الکی گفتن بچه نمیخوان ولی تو اقدام بوده این دوسال و دلش مرمیکشیده واسه بچه..الانم با بارداری پوچ شاید جگرش خونه.شایدم خارج رحمه ک خیلی خطرناکه.

نمونش خود من..ب همه میگفتم بچه زوده حالا ..ولی تو اقدام بودم.هرماه گریه میکردم با اومدن پری تا اینکه بعد یسال باردار شدم و پوچ بود.کلی ناراحت شدم .دکترم ابعد ازمایشات و ....گفت فقط ای وی اف جواب میده.تا اینکه بعد ۳ماه دوباره باردار شدم...یعنی ۱ سال  نیم تو اقدام بودم و منتطر بچه.

ولی هیچکی خبر نداشت جز دوستای نی نی سایتیم.حالام شاید اونام اینجور باشن

براش دعا کن ک اونم زودی مادر شدنو تجربه کنه.منم بخاطر تجربه ی تلخ قبلیم.بعد از ان تی خبر بارداریمو دادم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

خواهر شوهر و جاری منم با هم حامله شدن اختلاف سنی بچه هاشون ۱۵ روزه 

من و خواهر شوهرمم باهم باردار شدیم اختلاف سنیشون ۱ ماهه 

ربطی نداره گل 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
😢😢😢😢مث من

چند وقته اقدامی؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
تا ی سر درد جزئی میگیره خودشو میزنه ب مردن دوهفته میره خونه بابایی

😂😂😂وای گناه داره بنده خدا دیگه نمیدونه از چه چیزایی برای جلب توجه استفاده کنه .. کمبود محبت داره .تو هم بهش توجه کن بزار خجالت بکشه.. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
نه عزیزم اجازه لازم نبود ولی خواهر شوهرام بم ی دکتر زنان معرفی کردن گفتن از هم عروسم شمارشو بگیرم شم ...

واقعا نداد؟شما یه دکتر دیگ انتخاب میکردی برا خودت

همه کسم دخترم❤
نه عزیزم اجازه لازم نبود ولی خواهر شوهرام بم ی دکتر زنان معرفی کردن گفتن از هم عروسم شمارشو بگیرم شم ...

اسم دکترو از خواهر شوهر میپرسیدی

از ۱۱۸ شمارشو میگرفتی

قحطی دکتر زنان نیست خب 

اکثرا تو هرخیابون دکتر زنان هست