2777
2789
الان بچه ها عوض شدن هر پسری ی شلوار خشتک اویز میپوشه هر دختری بیس قلم ارایش میکنه میرن میفتن کوچه ها ...

حیا و هرزگی هم اکیه

ولی اینم نتایج محدودیت های زیاده

البته بگم ک محله ما ب زرتشت نماها معروفه

از همون قدیم هم مامان بزرگم الان 70 سااشه تعریف میکنه میگه با پسرا دوست و هم بازی بودیم

مث اروپایی‌ها 

الانم جایی همو میبینن بهم دست میدن باهم خوبن

فرهنگشون بالا بوده

ماهم الان همینطوری اییم

کی میگه با دلخوشی صورتشون باسیلی جلوهم سرخ نگه می‌داشتم.. قرص جلوگیری نبوده اون زمان وگرنه اینقدر پشت هم نمیومدن...نون خودشونو به بدبختی درمیوردن وازگلوخودشون میزدن میدادن به بچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون وقتها هیچ روش جلوگیری نبوده غیر از روش طبیعی که  اونم درصد خطاش خیلی بالاست. بخاطر همین معمولا بچه زیاد تولید میشد. انتخاب خود شخص نبوده که بچه بیاره یه اجبار بوده. از طرفی بچه از سنین کم نیروی کار حساب می‌شده. 

در جواب اون دوستمون که فرمودند توکل داشتند باید گفت اونا نمیتونستن جلوگیری کنند. ربطی به توکل نداره.

البته شرایط فرهنگی هم خیلی دخیل بوده

هفت هشتا بچه میاوردن تو بچه ها تو کوچه بزرگ میشدن دقیقا الان تو قوطی کبریت زندگی میکنیم خیلی سخته بچه ها کلافه دائم دنبال مادرا برای بازی 

مامانها گرفتار کار خودشون اصلا یه وضعی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
کی میگه با دلخوشی صورتشون باسیلی جلوهم سرخ نگه می‌داشتم.. قرص جلوگیری نبوده اون زمان وگرنه اینقدر پش ...

چرا قرص بوده، مامان بزرگ من اللن 70سالشه تو روستا هم زندگی میکرده

قرصاشو سر وقت میخورده

قبل اونم طبیعی جلوگیری میکردن

و فک میکنم داروهای گیاهی بوده

ولی منتها تو دهه چهل محمدرضا شاه پهلوی واکسن و زایشگاه و دکتر و امکانات اورد ک مردم بچه هاشون نمیرن

دیگه بنده خدا نموند ک یاد بده حالا ک امکانات اومده جلوگیری هم بکنین ک اینقد بچه زیاد نشه

بعد دهه 50 و 60 ی سری اومدن ب مردم گفتن فرزند بیشتر زندگی بهتر دیگع عنش دراومد

وگرنه کدوم ادم احمقی 14شکم بچه میزاد

مرسى كه انسانهاى سه دهه رو روانى خطاب كرديد التماس_ادب#  

انسان های 3 دهه پدر و مادر عمه عمو ها عمه خاله های خودمم هستن

واقعیته

قبول نداری ی جلسه برو پیش روانشناس تا برات تست بگیزه بزارع جلو روت

اگه مشکل نداشتن پس حال مردم اللن چرا اینقد بده؟

من حاضرم هفت هشتا بچه بیارم و کلی بشورو بساب کنم خونمو

اما خونه مردمو تمیز نکنم تا عمری مستاجر باشم

حاضرم چیکن و رست بیف گوگولی رو با کلی دودوتا چارتا نخورم ولی دمپختک با برنج اعلا و سالاد شیرازی رو سیر دلم بخورم

حاضرم سوار پیگان بشم اما با خون دل حسرت پراید و بالا پاینی قیمتشو نکشم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
من خیلی دلم میخواد بیارم هم صبر دارم هم حوصله ولی دیگه نمیارم چون با این همه پیشرفت علم هنوز کسی نیس ...

بچت چشه عزیزم خیلی ناراحت شدم😔

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
بهار داری راجب کدوم  دهه میگی ک روش جلوگیری نبوده؟  دقیقن راجب چ سالی صحبت میکنی ؟

دهه های ۱۳۳۰ ۱۳۲۰. 

شاید هم دارو و وسایل جلوگیری بوده ولی واقعا کم بوده و خیلی از مردم استفاده نمی‌کردن و بد میدونستن

انسان های 3 دهه پدر و مادر عمه عمو ها عمه خاله های خودمم هستن واقعیته قبول نداری ی جلسه برو پیش رو ...

خانم اين حرفا رو نزنيد 

توى هر دهه مشكلات خاصى هست الان واسه دهه ٨٠ و ٩٠ كرونا و قرنطينه بوده كه تجربش كردن پس بايد بگيم چون سختيشو كشيدن همشون مشكل روان دارن؟؟

اگر اينجورى باشه پس تمام مردم جهان روانى ان ذرسته؟؟؟يعنى ما روى كره خاكى حتى يك ادم كاملا نرمال نداريم!

دهه های ۱۳۳۰ ۱۳۲۰.  شاید هم دارو و وسایل جلوگیری بوده ولی واقعا کم بوده و خیلی از مردم استفاده ...

ن بابا اونموقع ک جمعیت زیاد نبوده 

اگرم بدنیا میومد زیاد میمیردن

مشکل از دهه 40 و 50 شروع شد

اگه محمدرضا شاه پهلوی خدا بیامرز امکانات نیاورده بود 

بازم مث همون دهه 20 و 30  ولد زیاد بود مرگ و میر هم زیاد بود

ولی دهه 40 50 مولد زیاد مرگ و میر کم این شد شروع فاجعه

خانم اين حرفا رو نزنيد  توى هر دهه مشكلات خاصى هست الان واسه دهه ٨٠ و ٩٠ كرونا و قرنطينه بوده ...

گلم هرجا با ادما درست و خوب رفتار بشع ادماش هم سالمن

هرحا مث ایران رفتار شده باشه ادماش هم ناسالم میشن

ی مقایسه بین ایران و المان و سوییس برو میاد دستت

ن بابا اونموقع ک جمعیت زیاد نبوده  اگرم بدنیا میومد زیاد میمیردن مشکل از دهه 40 و 50 شروع ...

دیگه بنده خدا نموند ک علاوه بر امکانات فرهنگ رو هم بیاره 

ولی تاموقعی ک بود اگهی های تلویزیون شعارشون فرزند کمتر زندگی بهتر بوده