2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 109 پست
آیا نمی خواهی شکایت نی نی را به همسر جان بکنی🤔 صرفا جهت خنده 😂😂😂😂 ناراحت نشین بانو😊

من در کما خودم هستم و فقط گفتم هیچی به من نگین تا آروم بشم .به خدا ترس داشت .احتمالا تو شهر جنوبی نیستین بفهمینن اینجا راحت مشروب میخورن .و بعد که شکایت میکنیم ازشون قاضی پرونده میگه عادی ولشون کنین ...اینم برام اتفاق افتاده ۴ سال پیش  با دوستم بیرون بودیم یکی بهمون حمله کرد مردم به جا کمک فیلم میگرفتن ما زنگ زدیم پلیس اومد گرفتش ولی چه فایده خیلی راحت قاضی اینجوری گفت هیییییی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در کما خودم هستم و فقط گفتم هیچی به من نگین تا آروم بشم .به خدا ترس داشت .احتمالا تو شهر جنوبی نی ...

اتفاقا جنوب کشورم

اما نه بندر

ی سوال 😊

همیشه جمله بندی هات اینجوریه🤔

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
وای استارتر تورا به خدا قسم میدهم و تو را اینگونه فرض میکنم کوچک چثه ی چادری که بسیار بر خود فکوه ...

اقاااا چ ربطی داره منم چادریم ولی بخدا طرز حرف زدنم ی جوریه انگار از وسط چاله میدون دارم عربده میزنم حالا همچین بدم نیست میگه همسر جان ولی خب ب نظرم این چیزا واس خلوته اینجا شوهر بهتره 😂 راستی استارتر بیخیال اینجوری ک گفتی ی شوهر مشتی داری خودت نی نی خواهرت نی نی ماشین هم دارین آدمای مزاحمم‌همیشه هستن برو خداتو شکر کن 😕❤️

خیلیم جمله بندی هاشون قشنگه من حالم خوب شد با این نوع حرف زدن😍

بعضیام خیلی مسخره ان که الکی ادا در میارن استارتر اومده درد وددل بعضیا اینجا کلاس خوشمزه بازی وا کردن😒

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اقاااا چ ربطی داره منم چادریم ولی بخدا طرز حرف زدنم ی جوریه انگار از وسط چاله میدون دارم عربده میزنم ...

خخخخخ تو هم در نوع خودت نخبه ای.

منم چادر میپوشیدم یه مدت بعد با پام سنگ ریزه از این دانشکده به اون دانشکده میبردم.

بعد دوستام گفتن چادر پوشیدی یکم موقر باش

منم چادر گذاشتم زمین

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
نشستین تایپ من مسخره میکنین🤪 بابا شماهاااا معلم املا  شماهااااا اول صف 😅 دعا میکنم بدون شو ...

عزیزم من خودم با تایپت حالم خوب شد همسرتم عصبانی شده شما به دل نگیر

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اقاااا چ ربطی داره منم چادریم ولی بخدا طرز حرف زدنم ی جوریه انگار از وسط چاله میدون دارم عربده میزنم ...

ممنون .خداروشکر میکنم .از اینکه الان دارم راحت تایپ میکنم و اتفاق بدی نیافتاد ولی در کل ترسیدم هم داد همسری هم اون ماشین...ناراحت نشدم از نی نی سایتیا اتفاقا خندیدم کلی 

....خخخخ نه کلا تو فامیل میگن تو چرا اینجوری هستی ادم جرات نداره جلوت فحش بده ...کلا اینجوری هستیم هم من هم همسری تازه دختریمم هر کی یه چی بگه بهشون میگه میرین جهنمااا حرف زشت میزنین 😅

خخخخخ تو هم در نوع خودت نخبه ای. منم چادر میپوشیدم یه مدت بعد با پام سنگ ریزه از این دانشکده به اون ...

😅😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم خوندی یا نه رمان همخونه 

یاد اون افتادم یه سری چادر پوشیدن سه تا دخترا بعد یکی شون همین شکلی بود خیلی کیوت و خنده دار شده بود با چادر 😅👊🏻

راستش گاهی ب منم میگن موقر تر باش مثلا دست خودم نیست یهو هر هر میزنم زیر خنده ولی خب ب نظرم ربطی نداره درسته ک حالا ی سری آداب خاصی رو می طلبه چادر ولی دیگه از قصدی نیست ک 😬😂