2777
2789
عنوان

زن عموم الکی میگفت بچم دختره ک چش نخوره🤕😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 156 پست
عزیزم خیلیا من دیدم اینطوری وقتی میفهمن پسره قایم میکنن کسی نفهمه که چشم نخورن الکی میگن دختره

حالم به هم ميخوره از اين قبيل آدم خودمم دارم اطرافم😒

خدا جونم شکرت برا همه چى

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی باید به ی آدم بگذره ک تفکرش بشه این از خبر شنیدن جنسیت فشارش بیتفه خداشفاش یده

تو هر اتفاق خوب زندگی من فشارش افتاد شب عروسیم 

سونو بارداری 

خرید خونه تو اصفهان 

خرید ماشین سنگین شوهرم 

اً

از طرف من به زن عموت بگو چشم دنیارو کور کردی با این پسر اوردنت متاسفم برا خودتم ارزش قائل نشدی مگه دختر یا زن بودن چشه 

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
جاریم ک تا ماه ۹ اصلا ب کسی نگفت حاملس😶 اون موقع هم از زبون یکی دیگه شنیدیم ما

جاریه منم اولی رد سقط کرد دومی رو نگفت تا شکمش اومد بالا تابلو شد خواهر شوهرم جلوش بهم گفت منم خندیدم گفتم نیازی به گفتن نبود انقدر بالا سر ماعوق زد شوهرمم شنید😅😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اگه شیرخشکیع یک سال و نیم که شد حامله بشو 

وای نه اصلا

بخدا هنوز و هنوزه شبا جندین باز ییدار میشه 

خودش ک ی دیقه هم نمیگیرش

حالا عروس خالش بارداره اینم هر روز میگ یکی بیاریم پرستار میگیرم

تو دلم میگم خب پرستارم بیاد خوشگل تر‌گل ور گل  من بادار بچه دار ژولیده  زندگیمونم صاحاب شه فاااااان#  😂😂😂😂

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

دوست من تا آخرین روز گفتن بچه ات دختره ، همه سیسمونی رو دخترونه گرفت اسم دختر انتخاب کرد 

بچه پسر بدنیا اومد‌، شوهرش بچه رو تحویل نمی‌گرفت می‌گفت بچه من دختره این چیه میدید به من 😂😂😂😂

آخر سر دوستم بهش گفته بود همینه پسر بدنیا اومده 🤭🤭🤭🤭 تا چند وقت اسم نداشت بچه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
تو هر اتفاق خوب زندگی من فشارش افتاد شب عروسیم  سونو بارداری   خرید خونه تو اصفهان& ...

خدا بیشتر شفاش یده

ازش بترسا

اه گندش ک اون انرژی منفیشم خیلی بده

کجای اصفهانی؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
والا سی چهل سال پیش مادر من هی دختر میزائید زن عموم هی پسر ... اخرش ماشدیم چهارتا دختر یه پسر اونا ...

هعیییی ایشالاااااااااا ک منم بتونم یه روز مث مادرت تقاص همه کسایی ک سردختر شدن بچم دلمو شکستن ببینم  بخصوص برادرشوهر کوچیکم ..همشون از دم 

پیامبرخدا هم یه دخترداشت..میگن روزی دختر با خانوم فاطمه س ... 

دخترو پسر هردوش خوبه البته

عزیزم من خودم خوزستانیم شوهر کردم چهارمحال بختیاری فولادشهر اصفهان خونه خریدیم 

دقیقا مامان منم خوزستانیه

شوهر کرده به شهرکرد

😂😂

خوشبختم همشهری مامانم