2777
2789
عنوان

شهید سید حمید سجادی .....زیارت روزانه شهدا ( روز 261 ) 🌿🌿🌿🌿🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 96 پست

زخم زبانهایی که دل مادر شهید را به درد می‌آورد

به گفته وی متاسفانه برخی نه تنها رهرو راه شهدا نیستند بلکه با زخم زبانهای خود و چشم در چشم ما گفتند چند میلیون خون بهاء برای شهید خود گرفته اید! این حرف‌ها و نگاه‌های پست بعضی از افراد دل مادران و خانواده‌های شهدای مدافع حرم را به درد می‌آورند!

این مادر شهید با تاکید بر اینکه باید در ثانیه ثانیه زندگی مانند پیامبران، ائمه اطهار علیه السلام و شهدا متعهد و مسئولیت پذیر باشیم، می‌افزاید: تعهد و مسئولیت‌پذیری ژنتیکی نیست بلکه اکتسابی و با تمرین به دست می‌آید.

وی که خواهر شهید مدافع حرم 35 ساله «سید هادی علوی» نیز است، ادامه می‌دهد: باید ثبات اخلاقی را در وجودمان زنده کنیم و گاهی در آئینه شخصیتی نگاهی به خود بیندازیم و ببنیم آیا به گونه‌ای هستیم که امام زمان(عج الله تعالی شریف) ما را انتخاب و از ما راضی باشند.

امروز در مملکت امام زمان‌(عج الله تعالی شریف) خیلی‌ها مانند شهید سید حمید علوی آماده و مشتاق این راه آسمانی هستند، و عاشقانه دل در گرو اهل بیت علیهم‌السلام دارند، گرچه این راه بزرگ لیاقت می‌خواهد.

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

مادر شهید:  سید حمید خیلی با اعتقاد بود و واقعا لذت می ­بردم که این طور با حال و هوای ائمه معصومین (ع) خو گرفته بود. تنها پسرم، با توصیفاتی که از جبهه ­های سوریه می­ شنید دست و دلش دیگر به کار نمی‌رفت و وقتی او از من خواهش می‌کرد که برود هر بار مخالفت می‌کردم. من به سید حمید برای این اجازه نمی­ دادم که تنها می­ خاستم از روی شور جوانی دست به این حرکت نزند و به شعور معنوی برسد،که افتخار می‌کنم به شعور رسید و به کاروان فداییان حضرت زینب (س) پیوست.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿

دایی و همرزم شهید مدافع حرم سید حمید سجادی گفت: در خواب از شهادت سید حمید مطلع شدم. پیکر خواهرزاده‌ام چندین روز در میدان نبرد بود و بعد سه روز خبر شهادتش را دریافت کردم.شهید سید حمید سجادی و دیگر شهدا نماد بارز استقامت و صلابت اسلام و مسلمین هستند.

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله الرحمن الرحيم(1)

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (2)الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ (3) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ (4) إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ (5) اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ (6) صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ (7)

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁

یادت باشد اے آب!
شـ‌هادت دهے بہ تاریخ؛
یاران آخرالزمانےِ مـ‌هدے،
دست شستند از دنیا..
بےدل ڪہ گردیدند،
دل بہ تو زدند!

و خودت،
خوب مےدانے،
ڪدام‌شان آمدند..
و ڪدام ماندند؛
بہ گمنامے....

به# یاد شهدای غواص 🖤

حاج قاسم سلیمانی:

من از نجف نظاره گر شهادتم بودم...

بابا قاسم 💔

برای مادر بزرگ مرحوم  من دعا کن لطفا اسمش زری نقدی

سلام روحشان شاد . 🙏🌿

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأرْضَ وَجَعَلَ الظُّلُمَاتِ وَالنُّورَ ثُمَّ الَّذِینَ کَفَرُوا بِرَبِّهِمْ یَعْدِلُونَ ﴿١﴾ هُوَ الَّذِی خَلَقَکُمْ مِنْ طِینٍ ثُمَّ قَضَى أَجَلا وَأَجَلٌ مُسَمًّى عِنْدَهُ ثُمَّ أَنْتُمْ تَمْتَرُونَ ﴿٢﴾ وَهُوَ اللَّهُ فِی السَّمَاوَاتِ وَفِی الأرْضِ یَعْلَمُ سِرَّکُمْ وَجَهْرَکُمْ وَیَعْلَمُ مَا تَکْسِبُونَ ﴿٣﴾
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌹»

سلام به همه ی دوستان و سلام و تشکر بابت تلاش خستگی ناپذیر دوست عزیزم الهه جان🙏🙏🙏🙏.

یک حمد و سه توحید هدیه به شهید سید حمید سجادی و یک حمد و سه توحید هدیه به شهید سید هادی علوی.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

🌷🌷به یاد شهدای غواص🌷🌷

♥️من معنای عشق را در شما یافتم ...

بزرگمردان و با غیرتهایی که تکرار نشدنی هستید ...

تلخیها و بی رحمیهای این جهان را پایانی نیست...

با هر عقیده و مسلک، موظف به ادای  احترام به این عزیزانیم ، که جانشان را برای ما دادند ...

موجهای زنده اروند ....  مردان شجاع وطن، ایران آریایی، یادتان گرامی و  راهتان استوار♥️

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

سلام الهه جان...روز خوبی داشته باشی سرشار از معنویات و عشق و آرامش..اجرت با امام حسین ع
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.