2777
2789
عنوان

شوهرم منوبرای اولین بار کتک زد بعد۸سال

| مشاهده متن کامل بحث + 165866 بازدید | 941 پست
این کارهمیششونه عزیزم ازپایین صدامیزنن پیازبیاسیب زمینی بیار چمیدونم دردبیار

همین دعوارو بهونه کن ازین به بعد بگو چیزی خواستید خودتون بیاید ببرید

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگوکه جیگرم خونه خودش واتساپوتلگرام واینستاو...داره ولی به مناجازه نمیده هیچی وصل کنم حتی نت ب ...

یاخدا چ زورگوییه....این باید گیر من میفتاد بخدا حالیش میکردم

عزیزم دفعه بعد اگه کسی از فامیل شوهرت کاری داشت تو کار نداشته باش بزار خود شوهرت سوییچ بده و الی آخر خودت رو کامل از بین شوهر و خانواده و فامیلش بکش کنار با خانواده شوهر سلامی و والسلام 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
شیرزنی هستیا برا خودت😂😐

اره بابا میزنمش

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

خدالعنت کنه این مردارو منم یه نمونشودارم فقط دعامیکنم بمیره سرهمه چی کتک حرف فحش خستم کرده دیگه بریدم

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

یادمسابقه های ورزشی  افتادم هفت دو به نفع شما    

💪💪💪

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اره تقريبا همين حدوده ولي خواهرشوهر نامردت بايد ميرفت سوييچو درست ميكرد بعد مياورد و قضيه رو ميگفت ...

ای بابا من یک شعاری دارم میگم وسیله برای شکستن حالا ناخواسته شکسته دل اسی نشکنه ولی اینا بهانه است خانه از پایبست ویران است 

زورشو داری؟ 😏

اها اینجا بستگی داره قبلا چجور رفتار کرده باشی وقتی از کوره در میره یکی میزنه منم برمیگردم جوابشو میدم

ب راحتی زورشو داره ک بزنه منو له و لورده کنه امااا جنگل نیست ک با زور پیش بره میدونه تا جایی تحمل میکنم ک زور تلافیشو داشته باشم اگرررر پا از اون حد فراتر بذاره قانونی هست پدری هست اونوقت میدونه دیگه رنگمو نمیبینه جوری رفتار کردم ک میدونه زورو تحمل نمیکنم و ترس از دست دادنمو داره ک اگر ب جایی برسه ک دو طرف ترس از دست دادن همو نداشته باشن و بگن رفت هم ک بره ب درک اون رابطه جای موندن نیست

عزیزم نگوکه جیگرم خونه خودش واتساپوتلگرام واینستاو...داره ولی به مناجازه نمیده هیچی وصل کنم حتی نت ب ...

اسی ناراحت نشی ولی از رفتار شوهرت معلومه که متاسفم. ولی تنها زن هایی که او عالم قبول داره مادر وخواهر هستند وشما زیاد براش مهم نیستی به نظرو خیلی به خودت اهمیت بده اعتماد به نفست ببر بالا آنقدر خودت دوست داشته باش تا اونم جلوت احساس ضعف کنه 

خب مرده زده هر کاری دلش میخواسته کرده حالا اومدن میگن چرا تو ظرفا رو شکوندی اروم باش تا اقا برنه داغونت کنه 

خب این خانمم ادمههههه عصبی میشه 

بازم موج مرررد سالاری زنا بلند شده