2777
2789
عنوان

حضانت دخترمو میدم به باباش چون دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2924 بازدید | 144 پست
عزیزم بچه ها تو سه و نیم خیلی به پدر وابسته آمد بخصوص دخترها.پدر رو ب مادر ترجیح میدن.فعلا اگه میتون ...

شوهرم حتی اجازه نمیده حتی از جلو خونش رد بشم چه برسه برم تو خونش

خدایا برای شکستگی های دلم جبران کننده ای جز تو نمیبینم
ولی من خیلی دوسش دارم خیلی به خاطرش سختی کشیدم .من باردار نمیشدم .با رور بچه دار شدم نه ماه هپارین ز ...

اون بچه ست فقط مهربونی میخاد دختر منم همش دوست داره پیش باباش و مادر خودم چون بیشتر بهش میرسن مهربون و آرومن 

منم خیلی دوستش دارم ولی چون عصبی میشم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون بچه ست فقط مهربونی میخاد دختر منم همش دوست داره پیش باباش و مادر خودم چون بیشتر بهش میرسن مهربون ...

خب منم زندگیمو از دست دادم نمیتونم که همش بخندمو شاد باشم

خب منم زندگیمو از دست دادم نمیتونم که همش بخندمو شاد باشم

حق داری واقعا سخته

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
والا نمیدونم یهو گفتن .من که خبر ندارم 

اه چه ناراحت کننده واقعا تو سایت تا حالا برا هیچ کس به اندازه شما ناراحت نشدم 😕خدا کمکتون کنه ❤

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شوهرم حتی اجازه نمیده حتی از جلو خونش رد بشم چه برسه برم تو خونش

پس نده دخترت رو.باهاش مهربونم باش و فعلا ب خواسته هایش جواب مثبت بده.اگع بخواد شوهرت طبابت بده باید همه حق و حقوقی رو بده.نگران نباش ۶ سالش بشه عقلش میرسه.کسیزیر پای شوهرت نشسته؟ دردش چیه مرتیکه که تو رو نمیخواد؟

اه چه ناراحت کننده واقعا تو سایت تا حالا برا هیچ کس به اندازه شما ناراحت نشدم 😕خدا کمکتون کنه ❤

ممنونم عزطزم دعام کن

پس نده دخترت رو.باهاش مهربونم باش و فعلا ب خواسته هایش جواب مثبت بده.اگع بخواد شوهرت طبابت بده باید ...

یادش افتاده منو دوس نداره بعد ۸ سال

اسی ی مدت بد باقی دخترت رو تحمل کن.خیلی کوچیکتر از اونیه که بخواد درک کنه.اما اصلا ب شوهرت نده.

یعنی میشه دخترمم منو دوس داشته باشه یه روزی🥺😭

اسی دخترت خییییلی کوچیکه همش ۳سالشه دخترا بابایی هستن ولی اینو بدون به تو خیلی خیلی بیشتر احتیاج داره هنوز اولشه خواهش میکنم نده به پدرش چون میدونم بعدش خیلی پشیمون میشی بچه ها خیلی زود ارتباط برقرار میکنن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
شوهرم نمیخواد .هر کی باهاش حرف زده قبول نکرده

یکی ازاقوام ماهم داره جدامیشه دخترش دوسش نداره ۵سال ونیمه ست فقط میگه بابام باشه میگه مامانم بداخلاقه دوسش ندارم آخه خانومه خیلی توخونه جنگ ودعواراه میندازه بچه هم ازش متنفرشده انگار،غذاروبایدبا باباش بخوره حموم به حرف باباش میره وخیلی چیزای دیگه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
شوهر من دلش میاد یه بار این کارو کرده .دلم براش تنگ میشه آخه

من خودم سه ماه دخترم برداشت برد ندیدم . پیداش نکردم آخرش برام اورد گفت برگرد . منم که از دوری دخترم دیونه شده بودم برگشتم . ولی دختر من 6ماهش بود دلم میساخت میگفتم کوچیکه.  ولی اگه بزرگ بود میگفت بابام میخام منم شاید فاصله میگرفتم