سلام بچه ها .نه ماه از شوهرم جدا زندگی میکنم .دخترم پیشمه .ولی پیش من حالش خوب نیس غذا نمیخوره .گریه میکنه .لجباز و...انگار افسردگی داره .باباشو با زور راضی کردم رفته پیش مشاور به مشاور گفته پیش من حالش خوبه این مشکلاتو نداره .پدرش خیلی دوسش داره دخترمم خیلی دوس داره شوهرمو حتی وقتی میبرم بدم به باباش با گریه بر میگرده پیش من .دخترم منو دوس نداره 😭همه کاری براش میکنم هر چی بخواد مبخرم نه ماه برا خودم هیچی نخریدم ولی دخترم هر چی گفته انجام دادم .فقط چون دارم جدا میسم اذیت که مبکنه گاهی دعواش مبکنم دلم خیلی شکسته من تنها مادریم که بچش دوسش نداره .😭😭با اینکه عاشق بچمم با چنگ و دندون نگهش داشتم میخوام پا بزادم رو دلمو بدمش به باباش ولی میدونم از غصه مبمیرم😭😭😭
خدایا برای شکستگی های دلم جبران کننده ای جز تو نمیبینم
ولی من خیلی دوسش دارم خیلی به خاطرش سختی کشیدم .من باردار نمیشدم .با رور بچه دار شدم نه ماه هپارین ز ...
اون بچه ست فقط مهربونی میخاد دختر منم همش دوست داره پیش باباش و مادر خودم چون بیشتر بهش میرسن مهربون و آرومن
منم خیلی دوستش دارم ولی چون عصبی میشم
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
خب منم زندگیمو از دست دادم نمیتونم که همش بخندمو شاد باشم
حق داری واقعا سخته
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
اه چه ناراحت کننده واقعا تو سایت تا حالا برا هیچ کس به اندازه شما ناراحت نشدم 😕خدا کمکتون کنه ❤
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شوهرم حتی اجازه نمیده حتی از جلو خونش رد بشم چه برسه برم تو خونش
پس نده دخترت رو.باهاش مهربونم باش و فعلا ب خواسته هایش جواب مثبت بده.اگع بخواد شوهرت طبابت بده باید همه حق و حقوقی رو بده.نگران نباش ۶ سالش بشه عقلش میرسه.کسیزیر پای شوهرت نشسته؟ دردش چیه مرتیکه که تو رو نمیخواد؟
اسی دخترت خییییلی کوچیکه همش ۳سالشه دخترا بابایی هستن ولی اینو بدون به تو خیلی خیلی بیشتر احتیاج داره هنوز اولشه خواهش میکنم نده به پدرش چون میدونم بعدش خیلی پشیمون میشی بچه ها خیلی زود ارتباط برقرار میکنن
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
شوهر من دلش میاد یه بار این کارو کرده .دلم براش تنگ میشه آخه
من خودم سه ماه دخترم برداشت برد ندیدم . پیداش نکردم آخرش برام اورد گفت برگرد . منم که از دوری دخترم دیونه شده بودم برگشتم . ولی دختر من 6ماهش بود دلم میساخت میگفتم کوچیکه. ولی اگه بزرگ بود میگفت بابام میخام منم شاید فاصله میگرفتم