2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
انشالله هستی گلم.منم چهار روز از پری گذشته.استخوان هم لگن و اینجاهام درد میکنه

ان شأالله عزیزم

بی بی چک نزدی؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان سه سالشه پسرم ان شاءلله شما باردار باشی و زودی نی نیت رو بغل بگیری

ان شأالله خدا صحیح و. سالم نگهش داره

ممنونم گلم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
برامنم دعاکن 

حتما عزیزدلم

ینی بخدا اگ باردار. باشم شک ندارم کار خدا بوده دکتر. زنان بهم گف آی وی اف😐

ینی ان شأالله باردار ک بشم ی تاپیک میزنم تمام چله هایی ک توش شرکت کردم و. میگم و. تمام کارایی ک تو. این سه سال و. چهار ماه انجام دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
نه.دوتا بارداری داشتم یکیش ناموفق بود.سر هردو بی بی منفی میشد😐فکر کنم رو من جواب نمیده😂.گفتم انشال ...

ان شأالله این یکیو صحیح و. سالم میگیری بغلت😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...

فقط بی خیال باش دنبال علائم هم نباش که هرکس چطوریه چون ممکنه تو با بقیه فرق داشته باشی.انشالله باردار باشی.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

فقط بی خیال باش دنبال علائم هم نباش که هرکس چطوریه چون ممکنه تو با بقیه فرق داشته باشی.انشالله باردا ...

این ماه باورت میشه کلا بیخیال بودم کلا سپردم دست خدا اصن بهش فکر نمیکردم رابطه هامم قبلا ی شب در. میون بود. این ماه واسش قانون نذاشتم اصلا

میدونم واقعا علائم چیزی نیس بهش دل خوش کنی

ولی واقعا دوس دارم منم مامان بشم با ی بچه صحیح و. سالم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
این ماه باورت میشه کلا بیخیال بودم کلا سپردم دست خدا اصن بهش فکر نمیکردم رابطه هامم قبلا ی شب در. می ...

انشاااله امیدت به خدا باشه. یه زمانی باردار میشی که اصلا فکرشم نمیکنی😍😍😍

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

انشاااله امیدت به خدا باشه. یه زمانی باردار میشی که اصلا فکرشم نمیکنی😍😍😍

ممنونم فدات شم

ان شأالله 😍😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...