2777
2789
عنوان

کاربر ژینا گلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 9657 بازدید | 460 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خودتو میندازی تو دست و پای آدم هی ریپلای می کنی بالاخره می بینمت  عکس میذاری نظر بدیم در مو ...

چرا نمیخای از توهم در بیای؟/

من نظر نخاسم/

گفتم عکسمو میزارم همین/

کم توهم بزن/

سرگیجه میگیری لنتی/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
منم الان دارم سر ژینا دعوا میکنم/ قااااه_قاااااه😂#  

میببنم 

ولش کن.

عقده ی دیده شدن داره😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
میببنم  ولش کن. عقده ی دیده شدن داره😂😂😂😂

چش_چش#  

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چرا نمیخای از توهم در بیای؟/ من نظر نخاسم/ گفتم عکسمو میزارم همین/ کم توهم بزن/ سرگیجه میگیری لن ...

من مو رو از ماست می کشم بیرون گفتم که تشخیصام دقیقه

اعتماد به نفست پایینه 

وسواس داری نیاز به جلب  توجه داری لباتم ژل زدی دکترتم کارش زیاد خوب نبوده چون ژلش گوله شده 😂

شاید نمی دونی شغلم چیه ولی تشخیصام دقیقه شک نکن 

حلالم کنید و خدانگهدار   
نه خودتو میندازی تو دست و پای آدم هی ریپلای می کنی بالاخره می بینمت  عکس میذاری نظر بدیم در مو ...

ادم ۳۴ ساله چرا باید با ی دختر۱۷ ساله بحث کنه؟؟

مشکلت چیه؟؟؟ 

اینقد پیگیرشی ک دم‌ب دیقه تاپیکاشو دنبال میکنی ک کی عکس‌میذاره😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ادم ۳۴ ساله چرا باید با ی دختر۱۷ ساله بحث کنه؟؟ مشکلت چیه؟؟؟  اینقد پیگیرشی ک دم‌ب دیقه تاپیک ...

اگه انقدر برات سواله و مثل دوست بیکاری وقت بذار از اول کامنتای هر دومونو تو این تامیک بخون وگرنه که به سلامت 

حلالم کنید و خدانگهدار   
من مو رو از ماست می کشم بیرون گفتم که تشخیصام دقیقه اعتماد به نفست پایینه  وسواس داری نیاز به ...

سرت گیج رف از شدت توهم خوردی زمین اسیب مغزی دیدی ازت نمیگیرم/

قااااه_قاااااه😂#  

مو رو از ماست میکشی؟/

بیا بت جایزه نوبلو بدم/

قااااه_قاااااه😂#  

دختری خودساختس بنظرم ونظراتش عالیه😻😻

عزیزم خداساخته واژه قشنگتریه 😍😍😍

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
اگه انقدر برات سواله و مثل دوست بیکاری وقت بذار از اول کامنتای هر دومونو تو این تامیک بخون وگرنه که ...

عارع چیزی ک مشخصع اینع ی ساعت مینویسی من نیم خط ج میدم/

قااااه_قاااااه😂#  

باید رو خودم کار کنم انقد مهم نباشم/

قااااه_قاااااه😂#  

عزیزم خداساخته واژه قشنگتریه 😍😍😍

خودش شخصیتشو ساخته من چیزی که هستم خودم ساخته ن خدا صرفاجسم وروحم دراختیارخداس ن اخلاقیاتم و روحیاتم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥