2777
2789
عنوان

کاربر ژینا گلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 9673 بازدید | 460 پست
ی نگا کن..بفهمی تو شروع کردی..منم مسعولم بت بفهمونم هیچکسی بی عیب نیس/

تو ريبلاي اولت گفتي اشتباه كسي رو جار نزنم و نگم تو كامنتاي آخرت گفتي هميشه هر جا اشكالي باشه مي گي اينا تناقض نداره ؟! كلا همه حرفات متناقضه در مودر ژينا هم گفتم در مجموع خوبه مثل همه هست و بي عيب نيست الان آخر كار همون حرفو دارب به خودم بر مي گردوني 

نمي دونم واقعا چي بايد گفت 

حلالم کنید و خدانگهدار   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی نگا کن..بفهمی تو شروع کردی..منم مسعولم بت بفهمونم هیچکسی بی عیب نیس/

بعدم من نخوام از تو چيزي ياد بگيرم و تو مسئول يادگيري و آموزش من نباشي چي كار بايد بكنم دكمه لغوش كجاست؟

حلالم کنید و خدانگهدار   
 تو ريبلاي اولت گفتي اشتباه كسي رو جار نزنم و نگم تو كامنتاي آخرت گفتي هميشه هر جا اشكالي باشه ...

برو بخون..من گفتم فقط خدا بی نقصع...و اشتباه کسیو جار نزن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بعدم من نخوام از تو چيزي ياد بگيرم و تو مسئول يادگيري و آموزش من نباشي چي كار بايد بكنم دك ...

من حتی حوصلتو ندارم..مهمم نیسی والا بخدا....میرم نیم ساعت دیگ میام میبینم کلی نوشتی...نریپ..شب خوش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
برو بخون..من گفتم فقط خدا بی نقصع...و اشتباه کسیو جار نزن/

خب كه چي الان از اول چند بار اشتباه منو جار زدي بعد كلا ميگي كارت اينه هر جا اشتباه ديدي جار بزني بعدم مگه من گفتم كسي غير خدا بيدنقصه

حلالم کنید و خدانگهدار   
خب كه چي الان از اول چند بار اشتباه منو جار زدي بعد كلا ميگي كارت اينه هر جا اشتباه ديدي جار بزني&nb ...

عصاب انتقاد نداری از کسی انتقاد نکن/

من حتی حوصلتو ندارم..مهمم نیسی والا بخدا....میرم نیم ساعت دیگ میام میبینم کلی نوشتی...نریپ..شب خوش/

ممنون ميشم اتفاقا ديگه در مودر من نظر ندادي و ريپلاي نكني و فاز امر به معروف و نهي از منكر و فهموندن به بقيه برت نداره تا منم ريپلايت نكنم چون عادت ندارم حرفاي اينجوري رو بي جواب بزارم 

حلالم کنید و خدانگهدار   
ممنون ميشم اتفاقا ديگه در مودر من نظر ندادي و ريپلاي نكني و فاز امر به معروف و نهي از منكر و فه ...

هرجور عارومت میکنع بفکر..کم ب خودت فشار بیار  /

منم تا وقتی ریپ بزنی ریپ میزنم/

اتفاقا اعصاب دارم كه دارم اينجا مودبانه جوابتو مي دم

این مودبانتع؟/

قااااه_قاااااه😂#  

بعدم كاملا معلومه كم أوردي چه ربطي به اعصاب داشتن داره بحثمون

کم اوردم؟/

خدا شفای عاجلت بدع/

قااااه_قاااااه😂#  

هرجور عارومت میکنع بفکر..کم ب خودت فشار بیار   / منم تا وقتی ریپ بزنی ریپ میزنم/

آها يعني فقط هدفت ريپلاي كردنه نه حرف حساب زدن وسواس فكري ريپ زدن داري؟

حلالم کنید و خدانگهدار