چهارتا دوست دکتر دارم...الان یک ماهه توقف زدم بخاطر عروسیم سرکار نمیرم پرستارم...دارم برای ارشد هم میخونم
یکیشون که باهاش قطع رابطه کردم اینقد که طاقچه بالا گذاشت...به شوخی بهش گفتم خوش به حال شما دکتراس برگشت بهم گفت حرص بقیه رو نخور تو بعدم دیگه جوابمو نداد و کوچیکم کرد
الانم یکی از دوستام تولدش بود اونم دکتره تولدشو تبریک گفتم کلی تشکر کرد خیلی وقته ندیدمش گفتم از کی هس ندیدمت یه عکس برام بفرست...(اینم بگم عکس خودش پروفایلشه عکس قدیمیه که حالا بخواییم بگیم نمیخواد عکسش پخش شه در حالی که دوست صمیمی بودیم)...هیچی دیگه سین کرد از صبح تا حالا نگفته یه بار مثلا نمیتونم بفرستم یا هر جواب دیگه منم دیدم جواب نمیده گفتم بدون عکس فرستادن هم عزیزی و بازم بهش تبریک گفتم ...بازم سین کرده و جواب نداده...چیه جریانش؟!منم چهار سال دیگه دکترامو میگیرم باید اینجوری کلاس بذارم؟!چون اکثر دکترا رو اینجوری دیدم میگم...خیلیی ناراحت شدم حداقل اگه نمیتونی جواب بدی سیننکن!!!این واقعا توهین به مخاطبه😤😤😤😤این تا الان دوتا بودن از دوستای صمیمیم که طاقچه بالا میذاشتن...تازه با اون دوتای دیگه در حد سلام علیکم و شمارشونو گرفتم...فک کنم اونا جواب سلامم هم ندن...چیه جریانش؟؟؟؟!!!!خدایی توهین نشه چون دارم میبینم برام سوال شده فقط ...خیلییی ناراحتم دو تا از دوستای صمیمیم کلاااا اخلاقشون عوض شده بقیه دوستام اینجوری نیستن