2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست
من شاغلم ... پسر دومم ۱۱ ماهشه .. انرژیم ۱۰ برابر شده .. با پسر دومم دوباره زنده شدم اصلا 

من از خیلیا این حرف شما را شنیدم و به چشم خودم برای تولد برادرم دیدم که چقد روحیه پدرومادرم با تولد بچه بهترشد.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم پنج سال و نیمشه، دعا کن برام خدا یه بار دیگه بهمون لطف کنه و فرزندی سالم و صالح بهمون بده دو ...

ایشالا شما بزودی دوباره مامان بشی عزیزم. ولی من اصلا نمیدونم دومی کار درستیه یا نه

سلام عزیزم، خدا خودش درست میکنه ان شاء الله.. من پسرم 2سال ونیمشه الان 3 ماهه باردارم و کارمندم، وای ...

سلام تو این اوضاع کرونا میرید سرکار یا دور کار شدید؟؟ آخه منم کارمندم دلم میخاد باردار شم ولی به خاطر کرونا شک دارم

بنظر من (مجردم) بچه یکی کافیه بذار تمام انرژی و وقتت رو صرف یه نفر کنی بذار یه نفر صد درصد خوشبخت ...

آخه فکر میکنی که یک نفر صد درصد خوشبخت میشه اتفاقا وقتی بچه ها تعدادشون زیاد میشه احزاس خوشبختی بیشتری میکنن 

وقتی با هم بازی میکنن یا وقتی یکی از بچه ها نیست واون یکی مشتاقانه منتظره تا از در بیاد وقتی بچه های کوچکتر سمت اسباب بازیهای گرونشون نمیرن وفقط دوست دارن با خواهر وبرادرشون بازی کنن متوجه این میشی 

بنظر من (مجردم) بچه یکی کافیه بذار تمام انرژی و وقتت رو صرف یه نفر کنی بذار یه نفر صد درصد خوشبخت ...

من خیلیا رو دیدم با همین تز شما تک فرزند نگه داشتن اما الان اون بچه هیچچچی نشده و بسیار پرتوقع، چندین مورد اینجوری دیدم، و از طرفی خانواده هایی که حتی نه تا بچه دارن اکثرا استاد دانشگاه و بسیار موفق، معلم پسرم سیزده تا بچه هستن، همشون موفق، انقدر نمونه دورو برم دارم که خدا میدونه

سلام عزیزم مامان منم شاغلن من که پنج سالم بود برادرم بدنیا اومد زیاد مشکلی نیست 

تازه مامانم لیسانس داشتن چون ماشاالله خیلی با اراده و با پشتکارن وقتی برادرم رفت کلاس دوم خوندن برای کنکور فوق لیسانس و دو کشور شد رتبشون

بستگی داره چقدر بااراده باشی همه چی ممکنه

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.(من مجردم تیکر رسیدن به اهداف جدیدمه)
سلام تو این اوضاع کرونا میرید سرکار یا دور کار شدید؟؟ آخه منم کارمندم دلم میخاد باردار شم ولی به خاط ...

آره عزیزم سرکارمیرم، شرکت خصوصیه..همه خیلی مراعات میکنیم تو بخش ما اصلا ارباب رجوع نمیاد.. 

من نمی دونم صبر کن یا نه خودم سی وچهار سالمه

یک بچه خیلی کمه شما ان شالله زکی دیگه بیار ونزار سنت بره بالاتر من یک بچم رو ۳۴ اوردم والان ۳۸ سالمه وباردارم واقعامتوجه ضعیف تر شدن بدن واعصابم میشم 

هر چقدر سنت کمتر باشه بهتره عزیزم 

ان شالله که بتونی تصمیم درستی بگیری 

امیدوارم خدا شمارو صد در صد خوشبخت کنه در اینده 

چون معلومه در گذشته 50 درصد خوشبخت بودید و این تجربه ی بد خانوادگی رو داشتین و ...ناراحت کنندست

بسییاری از خانواده ها ده ها بچه رو غرق در خوشبختی میکنن

بستگی داره به اراده و تلاششون

و البته توان مالیشون

بهرحال نظرت محترمه برای خودت

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.(من مجردم تیکر رسیدن به اهداف جدیدمه)

اگه به خاطر کرونا باردار نمیشید به نظرم تو تصگیمتون تجدید نظرکنید.. اولش که باردار شدم فکرم مثل شما بود ولی الان نگاه میکنم بیشتر دوروبریام، دوست و فامیل با دارن.. تو سونوگرافی یا وقتی میرم پیش دکترم دگ بماند چقد خانم باردار ماشاالله زیادن..