2777
2789
عنوان

ماااادرشوهر

396 بازدید | 21 پست

بچه ها من حدودا یه ماهه ازدواج کردم بخاطر کرونا زودتر ازدواج کردیم چون مادرشوهرم اینا رعایت نمیکردن و می‌خواستیم ازشون جدا شیم از روز عروسی تا الان مادرشوهرم داره باهام بدجنسی میکنه صبح روز عروسی زنگ زد به شوهرم که بیا منو ببر دکتر شوهرم بردش روز بعدش گوشی شوهرم رو سایلنت بود ایشون زنگ زدن شوهرم متوجه نشد بعد بهش زنگ زد مادرشوهرم کلی گریه کرد و فحش داد که من بیمارستانم زنگ زدم بیای دنبالم چرا گوشی رو برمنمیداری خب بگذریم..مشکل اصلی اینجاس که هرشب زنگ میزنه که من با فلانی میخوایم بیایم خونتون تو این کرونا هر روز یکی رو می‌آورد خونمون دیگه خسته شدیم از پذیرایی اونم تو این گرونی بعد خانوم توقعش رفت بالا گفت که مثلا فلانی رو شام دعوت کنید مگه چی میشه از اینم بگذریم.. پدر شوهرم قرار بود مقداری پول کمکمون کنه که بهمون داد ولی گفت به هیچکس نگیم ما هم گفتیم بهمون نداد مادر شوهرم انقد خندید گفت آره فلانی(پدرشوهرم) گفته که چون بابای من جهیزیه نداده منم بهشون پولی نمیدم.. درحالی که پدرم به من جهیزیه کامل داده حتی طلاهامم بابام گرفته ولی مادرشوهرم هرجا میشینه میگه جهیزیه نداره این حرف که از طرف پدرشوهرم زده هم از خودش درآورده بنطرتون باهاش چیکار کنم باور کنید من جهیزیم کامله حتی بیشتر از حد آوردم مثلا سه سرویس متفاوت قابلمه گرفتم و کلی چیزای دیگه که همشونو چندتا چندتا دارم این درحالیه که خانواده شوهرم هیچ کمکی نکردن به جز همون مبلغ کمی که پدرشوهرم به زور داد.. الانم رفتیم در حیاطشون از دور ببینمشون یه سره داشت طعنه میزد میگفت باید ناهار دعوتمون کنید خونتون بنطرتون چرا اینجوریه ما رسممون اینجوریه که تا چندسال کسی خونه عروس داماد نمیره بلکه دعوتشون میکنن.. میخوام باهاش اخم و تخم کنم ولی بعدش دلم میگیره عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چرا اینجوریم

مادرشوهرت دوست داره فامیلاش خونه زندگی پسرشو ببینن

اون مدلش با شما فرق داره

بنظرم بیان بهتره چون میبینن که جهیزیه اوردی حرف مادرشوهرتو باور نمیکنن

یه کرونای دیگه چرا انقدر میترسی

وقتی به زبون بگی نیاید و گوش ندن که نمیشه دعوا کنی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کدومتون مال یه شهر و یه قوم هستید؟

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
مادرشوهرت دوست داره فامیلاش خونه زندگی پسرشو ببینن اون مدلش با شما فرق داره بنظرم بیان بهتره چون م ...

کدوم خونه زندگی خونه اجاره کردیم مادرشوهرم تا میاد جلو همه میگه چرا انقد کوچیکه چرا دیوارش اینجوریه چرا روغن و کنار گازت گذاشتب

اول اینکه رفت و امدتونو کمتر کنید اومد خونتون زیاد تحویل نگیر دوم تقصیر خودتون بوده که گفتید ولی اونم از کمبود عقلشه حتی اگه جهاز شما کم بود نباید چیزی بگه چهاز هدیه پدر عروسه دندون اسب پیشکشی رو هم که...وگرنه اصل تامین وسایل منزل با مرده حتی سیسموتی هم منتها هرچور دلش بخداها اونم در حد مایجتاج ن قر و فر حالا رسمی که هست ولی هدیه باید بدونن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

به شوهرت بگو بیش بگه که مادرشه  و یا شوهرت به پدرش بگه  تو هم احترام بذار  اگه شوهرت را دوست داری فرق نداره با والدین خودت  خوشبخت باشی 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
کدوم خونه زندگی خونه اجاره کردیم مادرشوهرم تا میاد جلو همه میگه چرا انقد کوچیکه چرا دیوارش اینجوریه ...

😐😐😐😐😐

همون بهتر راش ندی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

خوب با شوهرت صحبت کن همین حرفا رو بگو مثلا بگو دلم میخواد فلانی دعوت کنم ولی میترسم ناقل باشیم بهشون انتقال بدیم یا مثلا بگو برای مامان مادرشوهرت خیلی حطر داره یه عمر پشیمونی داره من خودم قبلا دعوا میکردم.الان چندروزپیش بچم رفت خونه مامانش ،عادتشونه اگر بچم تنها رفت میگن خیلی اذیت کرده فلان یعنی زحمتمون داده درصورتیه که عاشق بچم هستن ولی تیکه رو میندازن.منم قبلی که بریم داخل گفتم اگر این حرف زدن جوابشون میدم هاااا شوهرم هیچی نگفت رفتی داخل شروع کردن شوهرم خودش جوابشون داد دل منم خنک شد از من نصیحت حرفی هست بزار شوهرت بزنه وقتی جهزیت مثال زدن بگو پدرم انقدر برام ارزش قائل بود که تمام کمال برامون زحمت کشیدن نه مثل بقیه که حرف بزنن ولی پاش نایستن

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
مادرشوهرت دوست داره فامیلاش خونه زندگی پسرشو ببینن اون مدلش با شما فرق داره بنظرم بیان بهتره چون م ...

از الان حرفشو قبول کنه این با این فتنه گریش سوارشون میشه ضمنا سلامت آدم مهمتر از حرف بقیه س بزار بگن چیزی کم میشه مکه از آدم؟ 

من اوایل مادرشوهرم چون رسم دارن دوماد وسیله جهاز کامل میاره فقط و فقط میان دخترو میبرن خونه خانواده دختر هیچکاری مطلقا نمیکنن ب همه جوری وانمود کرد که اونا گرفتن هم واسه من هم واسه جاریم زبونشونم فارسی نیس ولی دیگه خمشون فارسی بلدن بعد من قشنگ جلو همه میگفتن مثلا اینو بابام فاان قیمت خرید یا فلان چیز گرون شده بابای من انقد گرف مادرشوهرم چیزی بهم نمیگفت گاهی درحد چشم قره ولی اون موقع کرونا نبود اگه جهازمو نمیدیدن برام مهم نبود بازم بگه چ بسا که خیلی از فامیلشونو اصن من ندیدم ک بدونم چی گفته بهشون مهم اینه ک من وسایلمو دارم از وسایلمم کم نمیشه حتی اگه فکر کنن اینا خریدن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖