هر راهی رفتم نصف و نیم ول کردم بچه هم شیر میدم خیلی ناراحتم از دستش ک منو تو فشار گزاشته انگار تیپم رو دوست نداره .زایمان کردم لاغر تر شدم ۴۷ شدم .
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
برای باس ن میگن با روغن خراطین زالو ماساژ بدی و بادکش کنی
اسمش خراطین زالوعه؟
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من خودم وقتی میرم لباس بخرم بخدا افسردگی میگیرم همش میگم اگه لاغربودم بهترین لباسومیخریدم ولی نمیتون ...
بخدالاغری هم همه ی این سختی هاروداره خودم یه زمانی ناجورلاغربودم همش میترسیدم برم جایی مسخرم میکردن لباس توتنم نمیشدکلابایدمتوسطباشی وگرن لاغری روبیشترازچاقی مسخره میکنن
قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد به سرزمین عجایب خوش آمدید
عزیزم اول از همه اعصاب آروم و بدون استرس داشته باش؛؛دوم صبح ناشتا یه پیاله کوچک ژله بخور سوم صبحانه عسل شیر موز با سرشیر بخور چهارم میان وعده بخور چهارم ناهار سیر بخور بعد ناهار تو دوغ یا ماست دو قاشق جوانه گندم بریز بخور و یک عدد قرص مولتی ویتامین پنجم میان وعده خوب بخور به اضافه شیر که توش پودر سنجد ریخته باشی یه قاشق بخور ششم شام بخور بعدش یه کاسه ماست کوچک با جوانه گندم و یه قرص ویتامین ای هفتم قبل خواب یه لیوان بیار یه قاشق شیر خشک یه قاشق نشاسته یه قاشق آرد برنج خوب قاطی کن آب بریز هم بزن بخور قاشق مرباخوری هشتم روزی یه لیوان دم کرده رازیانه بخور من همه این کارها رو کردم و خیلی وزن اضافه کردم
انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما