2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
من احسان رو انتخاب كردم  ولي هر دوش قشنگه

ممنونم عزیزم، من واقعا متوجه نمیشم چرا بعضیا اینطور میکنن!!!! من گفتم بین این دواسم بگید کدوم بهتره ولی هرکی اومد یه چیز نامربوط گفت اخه گزینه ی هیچکدام نداریم! یااینکه من اظهار نظر نمیخوام ک بعضیا میگن قدیمیه و .... من فقط گفتم نظرتونو بین این دواسم بگید همین اگه دوست ندارید هم فکر کنید اگه مجبور بودید کدومو میزاشتید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونایی که هی میگن هیچکدوم انگار متوجه نشدن استارتر چی میگه هااا

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
حالا اینجوری نمیگفتی صفت خداست.

بخدا اعصابمو بعضیا خورد کردن من چند جا نطرسنجی گذاشتم بجای اینکه ۱ یا دو رو انتخاب کنن اظهار نظر میکنن و اسمای دیگه پیشنهاد میدن اخه من کجای تاپیک نوشتم نظرخودتونو بگید گفتم بین این دوتا کدوم؟؟؟؟؟؟

ممنونم عزیزم، من واقعا متوجه نمیشم چرا بعضیا اینطور میکنن!!!! من گفتم بین این دواسم بگید کدوم بهتره ...

مي فهمم 

درستش اينه اگر خوشمون نمياد اصلا چيزي نگيم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بخدا اعصابمو بعضیا خورد کردن من چند جا نطرسنجی گذاشتم بجای اینکه ۱ یا دو رو انتخاب کنن اظهار نظر میک ...

اشکال نداره عزیزم.خیلی ها نظرسنجی که میذارن کلا تاپیک رو قفل میکنن که همه فقط نظر بدن.ارش قشنگه