😭😭😭😭😭😭 رفتم با پیج فیک تو اینستا سر به سرش بزارم هی میگفت من زن دارم مزاحم نشو آخرش گفتم عشقم من خانومتم وای الان داره کلی سرم داد میزنه تو به من اعتماد نداری هی میگم خواستم باهات شوخی کنم میگه دست پیش نگیر وای چی بهش بگم
من یه پیج دیگه داشتم گفتم برم سوپرایزش کنم اذیتم کنم بعد بگم خانومتم واییی کمک
تو دلت چیزی نبود ولی شخصیت واخلاق مردا مثل زنا نیست اونا به حساب مچ گیری میزارن خلی والا اگه چراغ سبز نشون میداد الان زندگیت خراب بود
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وارد مسیری میکنیش ک اشتباست.فرداروز هم با ینفر چت میکنه وقتی مچشو گرفتی میگه خبر نداشتم فک کردم خودتی....این شوخیا خطرناکه شاید اوایل خوشتون بیاد پا نمیده ولی ب مرور قبحش میریزه و پشیمونتون میکنه