2777
2789
عنوان

احترام ب این مادر واجبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 44 پست
الان میان میگن مادر پدر بزن جرت بدن هم باید سکوت کنی

نه اینو میگن مامان بابا اگه بکننت تو توالت بازم باید احترام بزاری

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

احترام که باید بزاری اما خداییش فازش چیه؟ چه کار زشتی کرده فک کردم الان میگی ۱۴ سالته و چکت کرده ...

خیلس کار زشتیه این کار واقعا

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
نه اینو میگن مامان بابا اگه بکننت تو توالت بازم باید احترام بزاری

اگه اب توالتم بدن به خوردت باید بازم احترام بزاری  اصلا اگه نشستن ریدن بهتم بازم باید احترام بزاری خخخخ

گنداب احترامو دراوردن دیگه چه خبره    

بنظر من ک احترامش واجب نیست ک هیچ مکروه هم هست

23- نیكی به والدین بد
عن ابی جعفر(ع) قال: ثلاث لم یجعل الله (عز و جل) لاحد فیهن رخصة اداء الامانة الی البر و الفاجر و الوفاء بالعهد للبر و الفاجر و بر الوالدین برین كانا او فاجرین.

امام باقر(ع) فرمود: در سه چیز خداوند متعال به احدی اجازه ترك آنها را نداده است.

1 - ادای امانت به مرد نیكوكار و فاسق.

2 - وفای به عهد و پیمان نسبت به نیكوكار و فاسق.

3 - نیكی به پدر و مادر، نیكو كار باشند یا فاسق و لا ابالی. بحار الانوار، ج 74، ص 56.

24- برخورد با پدر و مادر مشرك
فیما كتب الرضا(ع) للمامون: بر الوالدین واجب، و ان كانا مشركین و لا طاعة لهما فی معصیة الخالق.

در نوشته حضرت رضا(ع) به مامون آمده كه: نیكی به پدر و مادر واجب و لازم است اگرچه مشرك و كافر باشند، ولی در معصیت خدا نباید اطاعتشان كرد.بحار الانوار، ج 74، ص 72
. نگاه خشم آلود به پدر و مادر
عن ابی عبد الله(ع) قال: من نظر الی ابویه نظر ماقت، و هما ظالمان له، لم یقبل الله له صلاة.

امام صادق(ع) فرمود: كسی كه از روی نفرت به پدر و مادرش كه باو ستم كرده اند نگاه كند، نمازش در درگاه الهی پذیرفته نمی شود. اصول كافی، ج 4، ص 50

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

به شخصه تو کتم نمیره چون کسانی منو به وجود اوردن و زاییدن هرطوری دلشون میخواد رفتار کنن ترجیح میدم بخوام احترامشونو حفظ کنم قطع رابطه کنم

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

عزیز دلم در هرصورت شما نباید به مادرت بی احترامی کنی،میدونم خیلی سخته و اذیت میشی،ولی میتونی با صحبت محترمانه و کم کردن رفت و آمد ناراحتیتو از این رفتارش بهش بفهمونی

شعار نمیدما،من خودمم زخم خورده‌ی این داستانام😅😅ولی خب الان که مادرم نیست میفهمم باید با وجود تموم بدیایی که در حقم کرد بازم دورش میگشتم..نمیگم در جواب کاراش بهش محبت کن چون میدونم خیلی برات سخت و غیرقابل تحمله،ولی سعی کن بهش بی احترامی نکنی،و اینو به خودشم بگو،بگو بخاطر اینکه مادرمی و احترامت بهم واجبه خواهش میکنم فلان کارو نکن یا فلان حرفو نزن،بعدشم یه مدت دیر به دیر رفت و آمد کن و یکم سرد باش،دلیلشم پرسید بهش بگو،انشاالله متوجه میشه

23- نیكی به والدین بد عن ابی جعفر(ع) قال: ثلاث لم یجعل الله (عز و جل) لاحد فیهن رخصة اداء الامانة ال ...

دست شما درد نکنه زحمت شد💛

💖اگه بنا به هر دلیلی با کاربری خودتون نمیخواین تاپیک بزنین به من بگین براتون تاپیک میزنم💖

عزیزم.کلا مدرکی از خودت به جا نزار که ازت آتو بگیرن،شاید باز شانس آوردی مادرت بوده و یکی دیگه نبوده

ولی بازم در کل اینکه هم تجسس کرده هم به روت آورده نشون می ده مادر بادرایتی نیست

مادر بده بد هم باشه احترامش واجبه

مادر من تو ۱۷سالگی گولم زد گفت تحقیق کرده منو داد ب یکی از فامیلامون معتاد فاسد هرزه چاقوکش دراومد نذاشت جدابشم زورم کرد بچه داربشم ب شوهرم گفت اینو طلاقش نده ایرومون میره بکشش من رضایت باباشو میگیرم .خدا رحم کرد بهم .با بدبختی جداشدم عذابم داد .رفتم دانشگاه دخالت کرد سررشته .تهدید کرد شهریه نمی‌ده عذابم داد اون گرگ‌باز گیر داده آشتی مامانم زورم کرد آشتی کن نکردم انداخت دوماه منو‌بیرون ترسیدم ب کسی بگم .آشتی کردم .دوباره اون فاسد معتاد همون بساط بود .۹۵جداشدیم .مامانم نذاشت ارشد بخونم نذاشت برم سرکار زندانیم کرد تحمل کردم .باز زور کرد زودتر شوهرکن برو خودش انتخاب میکرد من از یکی از خواستگاران خوشم اومد نذاشت بهم زد بینمونو.پسره فراری شد ازم 😢۹۷مجبورم کرد ازدواج کنم بدون تحقیق گفتم نهگفت میندازمت خیابون (پدرم خیلی وقت فوت کرده خونه بنام مامانمه)الان شوهرم بدازآب دراومده ولی دارم تحمل میکنم اونم رفتارهای مامانم و خواهرم دید بعد عقد ولس همین شروع کرد ب اذیتم .الان مامانم گیرداده طلاق بگیر.این مادراحترام داره ؟زندگیمو نابود کرده چندساله بچمو ندیدم چون خانم زورش میاد بچمو بیاره خونش من ببینمش .پارسال ب اون گرگ گفتم میخام بچه رو ببینم گفت از شوهرت جداشو زنم شو تا بذارم گفتم نه.الان مامانم واس اینک راضیم کنه ب طلاق میگ جداشو بچتو میارم اینجا .چندروز .

23- نیكی به والدین بد عن ابی جعفر(ع) قال: ثلاث لم یجعل الله (عز و جل) لاحد فیهن رخصة اداء الامانة ال ...

اخ اخ اخ چقدر روشن فکر داریم تو سایت فکر میکردم اکثرا بیشعورن شما لز همین روش ادامه بده کارت خیلی درستع هم شما هم دین خخخخ

مادر من تو ۱۷سالگی گولم زد گفت تحقیق کرده منو داد ب یکی از فامیلامون معتاد فاسد هرزه چاقوکش دراومد ن ...

ول کن بابا طرفو اینا که میان میگن احترام پدر مادر واجبه حتی اگه گند بزنن به زندگیت تا حالا پدرمادراشون اسهال نزدن بهشون خخخخ

به شخصه تو کتم نمیره چون کسانی منو به وجود اوردن و زاییدن هرطوری دلشون میخواد رفتار کنن ترجیح میدم ب ...

فک کنم راهش اینه فقط قطع رابطه.اینجوری شامل بی احترامی و توهینم نیست انگار هم اون مرده واس من هم من مرده ام واس اون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز