2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

337 بازدید | 33 پست

از دست خواهر شوهرم چکار کنم... 

چندبار عکس واتساپشو عوض کرده و یچیزی گذاشته برا من... منم دیگه وضعیت واتساپشو نگاه نمیکنم و اصلا بروی خودم نمیارم

هرروز یکی از وسیله‌های خونمو میره قیمت میکنه و میاد و قیمتش به خودم میگه

میره کمترین قیمت بازار رو درمیاره و یه جنس بنجل.. میاد و به خودم میگه... از روی دوستیم میگه...واقعا نمیفهمم این آدم چی از جون من میخواد

یبار زنگ زده که کلمن شده ۴۵۰ هزار تومن.. فک میکنه من ندارم..‌ هرچی بهش میگم دارم دوباره میگه...

هرروز یه دروغی میگه... طایفه به دروغگویی میشناسنش

امروز زنگ زده و سرویس رومیزی ابریشمی که ۸۰۰ تومن چهارسال پیش خریدمو میگه هر تیکش ۲۰ تومن..

یعنی الان ۵ تیکش ۱۰۰ تومن..

شما باشین چکار میکنین؟

سکوت

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلاکش میکنم دیگم نگاش نمیکنم والا😒😑

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

ولش میکنم.ب پ چیزایی توجه میکنید بخدا...اعصابتون رو از سر راه اوردین مگه ک ب اینا توجه کنیم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
۱۰۰تومن میدم بهش میگم بروبخر بیاربرام 

این نظر خیلی خوبه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.