یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم❤️❤️AS❤️🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم❤️😍🧿
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
حال ب هم زن تر از اون استقبال کاربرا از تاپیک های فال هست😑😑😑
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
به داشته ها، موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
هر وقت تاپیک حس شیشمارو میبینم خندم میگیره متاسفانه منم یه سال پیش ی چن بار برا شلوغ شدن تاپیکم همچین تاپیکی زدم کلیم دروغ بار کردم ولی بعدا پشیمون شدم
هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت
حال ب هم زن تر از اون استقبال کاربرا از تاپیک های فال هست😑😑😑
حال بهم زن تر از همه اونیه ک میاد مینویسه حس ششمم سوال دارین بپرسین
پیامبرامونم اینقد با قطعیت همچین جمله ای رو نمیگفتن ک اینا میگن🤦🏻♀️
یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم❤️❤️AS❤️🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم❤️😍🧿
🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍 این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه! یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت میفهمید که آدمها توی قومیتهای مختلف چه خصلتهای عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی میکنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده میکنن. هیچکس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمیذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمیکنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدمهاش. این حرفها فقط باعث تفرقهافکنی و تنفر قومیتها نسبت به هم میشه.
تاحالا گفتی ای کاش یه دلخوشی داشته باشم؟؟؟؟؟ امیدوارم هیچ وقت به اون مرحله نرسی
هیچوقت دنبال دلخوشی الکی نبودم حتی تو وحشتناک ترین روزای زندگیم فقط توکل کردم به خدای بالا سرم و صبوری کردم همین
من همش به خودم تلقین می کنم این افرادی که تو نی نی سایت با این وضع داغون می بینیم تو جامعه واقعی اقل ...
نه تعداد خل و چل ها تو ایران زیاده
به داشته ها، موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...