2777
2789
عنوان

فدای خنده هات بشم، فدای گریه هات ،کار دلم شده زندگی تو هوات😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 25347 بازدید | 5690 پست
خاک بر سرم نه بابا جدی نگیرید من اصلا اینجوری نیستم خودتون می دونید

شوخی بود عاجی 😁😂🌹 میشناسمت 😂

کار دنیا رو باش .. تا که میشی فدات .. چجوری اخه انقدر راحت میزاره میره .. چی میخواستی چی شد .. همه بحثا بیخود .. تو میمونی تو خلسه‌ی نبود حس و حال و هواش .. (محسن ابراهیم‌زاده،،،میشی فداش) ++++++++🐳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@یک_دختر_ابانی علاقه مند شدی به ساز یا نع؟ 😂😄

عاجی برات گیتار زد یا نع اخر 😂😂😂 @ژله۲۲  

کار دنیا رو باش .. تا که میشی فدات .. چجوری اخه انقدر راحت میزاره میره .. چی میخواستی چی شد .. همه بحثا بیخود .. تو میمونی تو خلسه‌ی نبود حس و حال و هواش .. (محسن ابراهیم‌زاده،،،میشی فداش) ++++++++🐳
سلاااممممم چطوری خوبی چه خبر مبرا فقط نگو امتحان 😁

سلام به چشمون قهوه ایت😝😂😍

مرسیی خوبم 

خبر خاصی ندارم فقط فردا میخام برم مشاور تحصیلی😐😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

من فیلا برم 🥰

بابای 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
سلام به چشمون قهوه ایت😝😂😍 مرسیی خوبم  خبر خاصی ندارم فقط فردا میخام برم مشاور تحصیلی😐😂

اره حتما برو ولی یه مشاور خوب پیدا کن بعضی مشاور ها ادم رو از عرش به فرش می رسونن😁

کاربر خانم😐😂
سلام داداش مهدی خوبی من از نسترن جون جویای احوالت بودم شما بی وفایی پیشه کردی

چاکرتم‌ خبرا رسید جوابشم دادم خدمتت

خو چه کنم راه ارتباطی ندارم بات کع 😂😂 

باشع عاجی من بی_وفا# 😄😄😄🌹

تو_خوب_باش_نذار_خوبا_تموم_شن#  😄

البته حاجی تونم حساسع 😁