2777
2789

ببینم نظراتتونو👀👀

منم میگم بهتون

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

پنج فوت فاصله ......

عالیه 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز کتابی نخوندم ک بگم وااای معرکه بود بهتر از وجود نداره

فیلم

لئون معرررکس عاشقشم

ب جز اون یادم نمیاد الان

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

کتاب؛ چگونه دوست دوست داشتنی باشیم از برایان تریسی، کتاب ؛خداحافظی از برایان تریسی

فیلم ؛ بچه(کودک) : ترکی بود و اموزنده 

کلا من اهل کتاب های روانشناسیم و کتاب های برایان تریسی رو خیلی دوست دارم

کتاب خیلی خوندم همه یادم نیست   کنت مونت کریستو    برباد رفته     شوهر آهو خانم     چشمهایش    ربکا      دونا       پیمان       بامداد خمار    شب سراب       کتابهای صادق هدایت      ملت عشق  امشب دختری میمیرد   لاله سیاه  و...  فیلم نمیدونم کدوم و بگم ابد و یک روز جدایی نادر از سیمین    فروشنده    باشگاه مشت زنی   خارجی هام اسمشون یادم نیست 

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

اخرین کتابهای که خوندم تو این هفته بینوایان بود از ویکتور هوگو و کیمیا گر از پائولو کوئیلو  هر دوش عالی بودن 

فردا هم که تعطیل میخوام 1984 از جورج اورول رو بخونم قلعه حیواناتش خیلی خوب بود

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
اخرین کتابهای که خوندم تو این هفته بینوایان بود از ویکتور هوگو و کیمیا گر از پائولو کوئیلو  هر ...

من 1984 و شروع کردم زیاد خوشم نیومد ولش کردم

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
اخرین کتابهای که خوندم تو این هفته بینوایان بود از ویکتور هوگو و کیمیا گر از پائولو کوئیلو  هر ...

1984رو خوندم واقعا جالبه...قلعه حیواناتم عالی بود

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
رمان جز از کل  بیشعوری ملت عشق کافکا در کرانه قلعه حیوانات ربکا

بیشعوری/قلعه حیوانات و ملت عشق عالی...جز از کل رو تازه شروع کردم و عالیه واقعا

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭