2777
2789
عنوان

مادرشوهر و رابطه ش با جاریتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 48 پست
عزیزم ربطی به تو و جاریت نداره فرق بین دو پسرش هست شوهر تور  کمتر اون برادرش دوست داره

اره خب

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
حالا بنظرم خاندان شوهر كلا نخوانت، بهتره توقعاتشون ميره بالا

اخه من توقعاتشون بالا هست ازمون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قسمت جاری.موز.مار# 🤣🤣🤣🤣

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
واقعا چرا با ادمای بساز اینجوری رفتار میکنن

نمیدونم

من میگم میگن این ک هست بریم سراغ اون ک شاید بره

بعد بخدا چندبارم سرد رفتار کردم لعنتیا بدتر میکنن

اصلا من خوبم اونا بدن

از خوبیام ایراد میگیرن

خب خودت میگی جراحه پس واقعیتی ک از لحاظ اجتماعی بالاس من جاریم هیچی نیست نه قیافه ن شغل هیچییی حتی ...

اره میدونم سخته. اما رابطه ت رو کم کن...تو مهمونیا در حد لازم کار کن نه بیشتر ...مهمونی که میدی خودتو ابدا خسته نکن که رو کم کنی...یه چیز خوشمزه و ساده بپز. و برای خودت زندگی کن. مهربان باش و احترام بزار اما ابدا اجازه نده ازت سواستفاده بشه....سعی کن حساس نباشی.. من جاریم خیلی خانم باشخصیته 

خداروشکر از نعمت جاری محرومم😂

مادرشوهرت باهات خوبه؟

واقعا چرا با ادمای بساز اینجوری رفتار میکنن

بخدا نميدونم

ولي اينو ميدونم هرچقدر ب خودت احترام بزاري و براي خودت ارزش قائل باشي، ناخودآگاه ديگرانم اين حسو ازت ميگيرن 

جاري من انقدر نيومده، تو خونه مادرشوهر كار ميكنه ك مني ك٥ ساله عروسشونم انقدر كار نكردم

البته بستگي ب همسرم داره، شوهر اون ميگه بايد درخدمت مامانم باشي، ولي همسر من اينطوري نيست و انقدر منو ميبره بالا ك خودشون چيزي نميگن و البته توقعم ندارن

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
اره میدونم سخته. اما رابطه ت رو کم کن...تو مهمونیا در حد لازم کار کن نه بیشتر ...مهمونی که میدی خودت ...

من جاریم خیلی بیشخصیته

خودش جاریمم میدونه دارن اونو الکی بیشتر تحویل میگیرن

کلاس میزاره برا من

مادرشوهرم خیلی عوضیه

بخدا نميدونم ولي اينو ميدونم هرچقدر ب خودت احترام بزاري و براي خودت ارزش قائل باشي، ناخودآگاه ديگرا ...

منم شوهرم تو جمع تحویایم میگیره اونم شوهرش تحویلیش میگیره اون وقتی شوهرش تحویلش میگیره کیف میکنن

ولی شوهر من یسره میخورن ک زن زلیلی ولی در اصل زن ذلیل اونه

خب راش دوره چندروزی که میاد تحویلش میگیرن که بازم بیاد! مادرشوهر من چون کلا پسراش زن ذلیلن عروسا که ...

چه مدیریتی قشنگ تقسیم کار کردین

ما یا یکی کار میکته یا مادرشوهرم

من بااینکه انقد بدی کرده باز کمک میدم روم نمیشه بشینم بخورم

بخدا نميدونم ولي اينو ميدونم هرچقدر ب خودت احترام بزاري و براي خودت ارزش قائل باشي، ناخودآگاه ديگرا ...

عجب جنتل منی شوهرت .

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
چه مدیریتی قشنگ تقسیم کار کردین ما یا یکی کار میکته یا مادرشوهرم من بااینکه انقد بدی کرده باز کمک ...

درستشم همینه دیگه، مادرشوهرمم به کارای دیگه ی خودش میرسه و حیاطی جارو کنه و مدیریت میکنه چی درست کنیم و میوه بیارین بخورین و اینا! روستان کلی کار دیگه رو سرش ریخته! خیلی بیشتر خوش میگذره اینجوری فشارم به کسی نمیاد دوس دارم بریم خونشون

من برادرشوهرم زن صیغه کرده همه میدونن و ظاههههرا جاری جان نمیدونه(ب نظر من ک میدونه ولی چون چاره ای نداره بهتر میدونه ک خودشو ب ندونستن بزنه)بعد جاری دعوایی هم هست مادرشوهرمم چون کو.نش گوهی ه تا جاری ه رو میبینه پاچه خواری و عزیزم گلم...تا اون روزی ک تشت رسوایی برادرشوهره افتاد زمین جاری جان اینو زیاد  جر نده ک میییده...

ولی پشت سر ش مادرشوهر در افشانی زیاد میکنه ک من جوابشو میدم ...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
عزیزم ببین اگه جای من بودی چه میکردی...جاری من هم قدبلنده و هم خوشگل و هم بااخلاقه ...ازینا مهمتر بر ...

خوبه از ژنتیک  نترسیدن و اینقد فامیل تو فامیل ازدواج کردن...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟