2777
2789
عنوان

مادرشوهر و رابطه ش با جاریتون

1343 بازدید | 48 پست

من جاریم ۲۱سالشه سه ساله عروس مادرشوهرم شده اوایل همه تحویلش میگرفتن خودمم گرفتم گفتم خب جدیده و.... بعد جاریم کم کم اخلاقای گندش رو کرد دعوا و.... باز مادرشوهرم کوتاه میومد و باهاش خوب رفتار میکرد

تا الانم همینحور رفتارای این دختر افتضاحه ولی همه تحویلش میگیذن مادرشوهرم ک پر میزاره زیرش جابجاش میکنه همش در حال تعریف ازشه بااینکه ما خودمون دیدیم ک اونجوری مادذشوهرم میگه نیست میدونیم کامل داره دروغ میگه

بعد همیشه خواهرشوهرام و اون جاریمو دور هم جمع میکنه و خودش تمامکارا کارا میکنه خودش چشمش ب ما میخوره بیمار میشه

ولی اگه ما بریم بدش میاد یا مثلا بخوایم مثل اونا بمونیم

واقعا خسته شدم تحمل ندارم

شما جای من بودسد چکار میکردید

فقظ بگم جاریم راش دوره تا شهرما 

اینم بگم منم چندسال دور بودم یکی از این خبرا نبود شوهرم همش داشت کاراشون میکرد وقتی میومدیم سر بزنیم 

همش میگم کاش ماهم رامون دور بود

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاری من زنده و مرده برا مادرشوهرم نمیزارع ولی مادرشوهرم 😂😂😂عین چی ازش میترسه و حساب میبره 

همش میگ عروسم اینجوری عروسم ماهه گله 

درحالی ک جاریم ادم حسابش نمیکنه 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

زیاد درگیرشون نباش!! برای خودت یه سرگرمی جور کن که مدام رفتار و کارهاشون نیاد تو ذهنت!!  این افکار عمر آدم تباه می کنه!!  بزار اونها هم روابطشون خودشون مدیریت کنند کاری به تو نداره!!  در واقع مشکل تو نیست!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
مادرشوهرمن بااون یکی جاریام ک دوتا سه تا پسر دارن رابطش عالیه واسه من چون دومی دختره دیگ تحویل نمیگی ...

منمادرشوهرم میگه عاشق پسرم ولی دروغ میگه

من از وقتی پسر دومم باردار شدم بدتر باهام بد شدن

چون اونا پسر ندارن ترسید ناراحت شن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
از کسی هیچ توقعی نداشته باشیم بهتره خودمون راحت تر هستیم

اخه تمام توقعاتش از ماست

بهتر. میخوای یکسره بری و بیای که چی. دوری و دوستی. اونوقت هی میخوان به همه کارت کار داشته باشن

خب کار ب کار همه چیمم دارن ب همه چیم نظر میدن حتی اگه دیر ببیننم

ولی اون جاریم هرکاری میکنه فقط تحویلش میگیذن 

من اون جاري حرص درآرم😁 ي كارو من بكنم همون كارم جاري خانم بكنه، كار اون اخ و پيفه، كارمن ته منطق و اصولي😂

با اينك ي بار دعواي اساسي با مادرشوهر كردم( خودشون مقصر بودن) ولي هواي منو خيلي دارن.

ولي من جاريمو دوس دارم، ظاهرا ك دختر اروم و كاري و خوبيه و البته بشدت بساز,  ولي اونا همش ازش گله دارن

من جاي اون حرص ميخورم😕

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩