2777
2789
عنوان

کسی هست این مشکل رو با شوهرش داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 70 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم بیا خصوصی اسماتونو بفرست تا براتون ستاره شماری کنم اگه جفتید که هیچ اگه نیستید یه نفرتون اسمتونو ...

😐

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

باید نیم من باشی

من قبل ازدواج کاملا مغرور و حاضر جواب و تند خو بودم 

الان کاملا عوض شدم زندگی من من نمیشه شوهرم بد اخلاقه چیزی گفت سکوت میکنم 5 دیقه بعد خودش میاد منت کشی واشتی ولی اگه دهن به دهنش بزارم خون به پا میشه 

بخدا عین منوشوهرم البته من عقدم عین ماها خودم دیگه نمیدونم چیکارکنم بریدم!

مام از اول بودیم الان بهتر شدیم نسبت به اون موقع ولی بازم گاهی شدید میشه جروبحثمون

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
یعنی دیگه حق رو به اون میدادی؟ هرچی میگفت قبول میکردی؟ مشکل من اینه ما حتی بلد نیستیم چجوری مشورت کن ...

عزیزم خیلی با مزه این!!! آخه سر انتخاب رنگ مبل؟؟؟ سر کجای تخت خوابیدن؟؟؟ تو این موارد همسرم انتخاب رو میده دست من ولی تو یه بار برا این جور چیزا بگو من این رنگ رو دوست دارم ولی آقا هر چی شما بگین... مردا دوست دارن ازشون حساب ببری

من بعضی وقتا تو جمع هم میگم هرچی آقامون بگه اونم کیف میکنه میگه خوب نظر تو چیه آخرشم نظر من میشه

مام از اول بودیم الان بهتر شدیم نسبت به اون موقع ولی بازم گاهی شدید میشه جروبحثمون

الان۵روزه قهریم والاع دیگه خسته شدم دلم میخادجداشم ولی دلیل محکم ندارم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
😂😂اصلا غرق در شگفتی شدم فک نمیکردم عین ما اصلا وجود داشته باشع

منم الان فهمیدم اکثرا تو خونه اینجورین بیرون لیلی مجنون میشن😂

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍