2777
2789
عنوان

شما چیزی میدونین؟!😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست
چند تا در میون😐 ینی هروقت حوصله داشته باشم میخونم

خسته نباشی ...

ارواح شیطانی رو جذب میکنی🤦‍♀️🤦‍♀️

نماز برا ارامش روحه ...

اگه نخونید شیاطین و اجنه اذیتتون میکنن

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خواب اونطوری میدیدم 

مثلا خودم میومد جلوم جیغ میزد 

یا دور چشم هاش کبود بود کپی من بود 

یا یه بار دیدم 

میومد جلوم سیاهی چشم هاش میچرخید 

ولی تا میترسیدم بود تا اینکه گفتم به خودم من از هیچ چی نمیترسم 

حتی شب ها از خونه صدا میاد نمیترسم 

چند تا در میون😐 ینی هروقت حوصله داشته باشم میخونم

من همین که نمازم قضا میشد...شبش تا صب درگیر بودم...نمیزاشتن بخابم...همین که میخاست خابم ببره با صدای بلندی میپریدم از خاب...یا تو خاب مرتب یه دختر میومد میگف اون جنه اذیتم میکنه نجاتم بده.‌‌میخاستم آیه الکرسی بخونم...نفسم درنمیامد...جو خونه سنگین بود...خونمونو که عوض کردیم تموم شد اذیتا...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

اون که میگم نترس از یه جایی کشف کردم و کلا مشکلم حل شد 

دو ماه بود در گیر بودم 

ولی جالب بود تو خواب میگفتم بسم الله میرفت یا بیدار میشدم و مطمئن شدم ج ن هست ولی راه حل رو خودم کشف کردم چون یه سوتی گرفتم ازش تو خواب 

یا امام زمان😐😐😐😐 از این به بعد حتما حتما میخونم😐

فقط با نمازه و قرانه که شیاطین از ادم فرار میکنن...اگه قران تو خونه نمیخونید حداقل صوتش رو تو خونه بگذارید..

شاید بعضی ها مسخره کنند ولی صوت قران انرژی منفی رو دفع میکنه

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
من همین که نمازم قضا میشد...شبش تا صب درگیر بودم...نمیزاشتن بخابم...همین که میخاست خابم ببره با صدای ...

واییییییییییی😐😐😐

منم بعضی وقتا میخوام بگم بسم الله الرحمن الرحیم نمیتونم😐😐😐😐 انگار اون کلمه برام غریب شده😐💔

میشه عادیه من خودم یه بار دو هفته پی در پی خوابای وحشتناک میدیدمم به هرکس گفتم سکته کرده اصلا یادشون میوفتم یه جوری میشم الان خوب شدم  چند مدت بدون دلیل اینطور شدم بعدش بدون دلیل خوب شدم

میشه برای مادر بزرگ عزیزم و خاله ام و پدربزرگ هام یه صلوات بفرستی فرستادین بهم بگین ممنون  

همین اندازه باید بگم از لحاظ روحی بهم ریخته ای بهتره بدی دکتر .با دارو خوب میشی منم یه مدت خیلی کم اینجوری بودم .یه دوره کوتادارو مصرف کردم الان سالهاست که خوبم .

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد    
نماز_اول_وقت#   جن_حرمت_دارد_نه_لذت🤣#   جن عاشق پیشه#   عزیزم پیش مامانت بخو ...

مامانم راضی نمیشه پیش من بخوابه😐

آخه ی بار تو خواب یکی خوابوندم تو گوشش البته تو خواب هاا وگرنه من مامانمو خیلی دوس دارم😐😂

سوتی که داد دیدم یه زنه بود تو حموم که پنجره داشت منو نگاه میکرد موهای بلند پارچه سیاه رو سرش لاغر لاغر انگشت های بلند دور چشم کبود 

اولش تو خواب به من نگاه کرد جیغ زد منم اون رو گفتم چقدر شبیه فلان فامیلمون هستی و خندیدگ 

وقتی دید نترسیدم تغییر چهره داد و خیلی وحشت ناک تر شد

بعد من گفتم پس این فقط میخواد منو بترسونه و هدف خاصی نداره پس باید نترسم تا بره 

و کلا تمرین کردم که نترسم