2777
2789
عنوان

بارداری

106 بازدید | 19 پست

سلام. بچه ها من یه سوال داشتم. من دوشب پیش رو تخمک گذاریم با شوهرم رابطه داشتیم. بعد تو حین رابطه کاندوم پاره شده بود. ومن روی همسر بودم، ایا احتمال بارداری هست. علایم اولیش چی میشه؟ شوهرم بچه نمیخواد، و متوجه نشد که پاره شده. ولی من عاشق بچم. یعنی میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمال کم بودنش رو به خاطر  پوزیشنمون میگی؟

نه به خاطر این که با جهش به داخل رحم نرفته و یه مقدار کم رفته داخل 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اهان عزیزم. من 6ساله ازدواج کردم. واقعا دلم بچه میخواد. پس از فکرش دربیام😔

چرا همسرت راضی نمیشه بعد شش سال 

ببین خدا بخواد میشه بسپار به خودش من یکی رو میشناسم تو عقد با وجود پرده بکارت حامله شده بود😄😄

الان بچش هشت سالشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه از آبش رفته باشه داخل اره امکانش زیاده حامله  باشی

اره خیلیش رفته بود. نگاه کردم خیلی کم ‌‌‌، ازش داخل کاندوم مونده بود. در حد یه دوقطره. خدا ازدهنت بشنوه 

چرا همسرت راضی نمیشه بعد شش سال  ببین خدا بخواد میشه بسپار به خودش من یکی رو میشناسم تو عقد با ...

میگه دوسال  دیگه.. من الان 27سالمه.به خاطر اینکه خانوادش مرتب جلوش میگن، بچه بیاری بدبخت میشی، ترس افتاده بهش، همینجور جلوش از خرجای بچه میگن، شوهرمم میگه اگه بچه اوردم نتونستم خرجشو بدم خجالت زدش میشم. تا فکر اینده و ازدواج بچه رو هم میکنه. خداروشکر  شرایط مالیمون خوبه

میگه دوسال  دیگه.. من الان 27سالمه.به خاطر اینکه خانوادش مرتب جلوش میگن، بچه بیاری بدبخت میشی، ...

سنت هم داره میره بالا بشین از خوبی های بچه پیشش بگو بگو هرچی فاصله سنی مون با بچمون کمتر باشه رابطه امون باهاش بهتر میشه 

باور کن بچه اونقدر خرج نداره اوایل فقط یه پوشکه دیگه شیرم که خودت شیر میدی