2777
2789
سنت؟درد قفسه سینه؟سابقت؟

کارشناس فوریت های پزشکی کجاها استخدام میشه اورژانس؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پرانول و پوکساید ک تاثیری ندارن😭

برو دکتر قوی تر کنه من پانیک داشتم خوب شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرانول و پوکساید ک تاثیری ندارن😭

من حمله ک بهم دست میداد گیج میشدم انگار تو فضام دورو برم گنگ میشد خیلی حال بدی بود

چطوری بودی.  ترس داشتی.؟  من روزا عالیم وای شبا 😭😭😭😭

ترس اضطراب خیلی وضعم خراب بود شبا بدتر میشدم باید سعی کنی تو روز خودتو خسته کنی و شبا زود بخوابی تا کمتر بترسی

من حمله ک بهم دست میداد گیج میشدم انگار تو فضام دورو برم گنگ میشد خیلی حال بدی بود

من حتی صدای بالا بودن ضربان قلبمو حس میکنم

درکی ب اطراف نداشتم

اصلا ی طور خاصیه اون لحظه. فکر میکنی داری میمیری

25 ساله. قفسه سینه نه سمت چپم. انگار استخوان سمت چپم میخواد تیر بکشه یا قلنج بشه از تابستان چندین ب ...

نترس بیشتر بخاطر پانیک اتکه،اهک شاد گوش کن یا کاری ک ذهنتو پرت کنه...

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
کارشناس فوریت های پزشکی کجاها استخدام میشه اورژانس؟؟

اره،،بیمارستان و شرکتا و..

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
عزیز منم دارم مثلا اگه تنها تو خانه باشم علی الخصوص شب دچارخفگی میشم واقعا داروها کمک میکنه

ببین داروها کنترل میکنه ولی چون دلیلش روانیه باید روانم درست بشه و اروم باشی و ورزش کنی و افکارتو تغییر بدی و کتاب بخونی بعد کم کم بهتر میشی خودت میفهمی

دارو هل دهندست درمان نمیکنه