من ۱۵ سالمه و قدم ۱۶۸ هیچوقتم حتی یه سانت بلند یا کوتاه قدم رو نگفتم حتی با اینکه خوب چون هنوز صفحات رشدم بازه حداقل دو سانت لینای دیگه میکشم و خوب ما (حالا به خدا نمیخوام پز بدم) شهرک غرب زندگی میکنیم و قاعدتا چون جزو یکی از محله های خوب تهرانه و مردمش وضع مالیصون خوبه قاعدتا قدشون هم باید یکم بلند تر باشه ولی من میرم بیرونهمه قدا ۱۶۰ و ۱۶۵ اینان شاید تکو توکی ۱۷۱ و ۱۷۳ و اینا دیدم حالا همه تو نقنی سایت ما ۱۸۰ ایم نه من واقعا قدم ۱۷۸ من ۱۸۴ همه بهم میگن دراز آخه واسه چییی دروغ میگید هر قدی زیبایی های خودشو داره لطفا لطفا لطفا دروغ نگید
تو گرگان محله ی خوب کجا محسوب میشه، 🤔🤔🤔 میخوام اسباب کشی کنم اونجا بلکه بچه هام خوش قد و بالا بشن ...
شما که میخوای اسباب کشی کنی برو تهران زعفرانیه نارمک فرشته قد خودتم بلندتر میشه. منم میخوام برم😂
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)