2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صدبار میگم پول لازم دارم میگه چشم

ولی نمیده🤣🤣🤣🤣🤣

بار صدویکمی میده

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

خودش میده

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

میگم اینقدر بده. میده. کلا خسیس نیست. 

میگه هرچی دوست داری بخر

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز