2777
2789
عنوان

مادرم تو روابط زناشوییم دخالت میکنه ، برای شما هم همینطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 120666 بازدید | 786 پست

خب بشنو ولی کار خودتو انجام بده

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤯🤯🤯

والا بخدا تازه گاهی میخواد براش اجرا کنم 🤣🤣🤣

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
به خودمم خیلی میگفت عقد بودیم بخاطر این دخالتا زود عروسی گرفتیم بهم میگفت شوهرت اومد تو اتاقت صدای& ...

وایییی !!!!!!!! یعنی فالگوش می ایستاده پشت در اتاق ؟

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

سه تا پشت هم چخبرع آخه 

مگه هدف ادم از زندگی فقط فرایند زایش هست 

چرا الکی مرده رو زنده کنید 

یدونه آدم بیاره به ثمر برسونه تمام 

کیفیت مهمه نه کمیت

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

اگهدمیشع تاپیک اخرم کمکم.کنین

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
مامانم به شوهرم گفته بود شما خیلی زیاد رابطه دارین زن و شوهر که نباید هروقت بهم میرسن برنامه داشته ب ...

وااای تو چرا ب مادرت درباره رابطه جنسیت حرف زدی

بعدا به مامانت چیزی نگفتی؟؟

شوهرت دعوات نکرد؟ 

[QUOTE=169787580]۱۶۶ هستم[/QUOTE والا منم قدم ۱۶۸ هست هشتاد کیلوام ولی خیلی چاق به نظر میام مخصوصا صورتم😭 به نظر شما چه مدل مویی (کوتاهی منظورمه) به من که صورتم کاملا گردو تپل هست میاد🤔 تاپیکای خودتون قفل بود اونجا بپرسم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂